Eywallah tafunum zabitim sağolasın düşünmen bile yeterli.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Eywallah tafunum zabitim sağolasın düşünmen bile yeterli.
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)arkadaşlar mesele sarıkayalarda değil servislerde adamlar (yani sarıkayalar) işi biliyor anladığım kadarıyla servisler abuk supuk şeyler istiyor onlarda haklı olarak kasıyor ne dedim arızanızı bileceksiniz bilmesseniz işte çelebim gibi motora binemiyeceksiniz arızayı bildikten sonra servisle birlikte garanti safhasında isteyeceksiniz mlz.yi ayrıca bende diyorumki garantiliyken makinalar herşeyini öğrenin garanti bittikten sonra valla yandınız ki hemde ne biçim
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Oda ayrı bir konu tabiki, iyi de komtanım siz varsınız açarız size bi servis biz ya ;)
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)yok beya kim uğraşcak çinin mlz.leri ile daha bakarken nerdeyse üstüne kalıyor başka işler bakalım başka işler şöle sermayesiz 100%1000 kazanacak oturduğumuz yerden (nerdeeee büle biş görürsen haber ver.
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Komtanım varda bizi bozar o işler yani :D :D :D annadın sen onu annadın gomtanım :D
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Arıcılık komutanım....100 kovan arı çık engin dağlara offfff pöfür pöfür oksijen Regalinlede çarşıya gidersin..Erzak almaya ahşaptan güzel bir ev offf bee.Benim 40 senem var emekliyebitermi sizce :?
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Sen bendende beter durumdasın murat yaf![]()
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)celebim muratım nasıl 40 sene var senin emekliliğe
niye sen kundaktamısın yaaauuu harbiden 40 sene atıyoooonnnnn
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Yok be kino baba valla 40 senem var yaş 25 60 yaşında emekli oluyom 2004 te sigortam başladı.
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)yapma yaa niye bu kadar geç başladın ki
tabii vardır sebebi bende laf ola beri gele diye soruyorum
bir şey diyeyim mi kafanı buna takmıyacaksın biraz zaman gecince dönüp bakıyorsun ki yaşlanmışsınemekli olmuşsun
zaman çok hızlı geçiyor kıymetini bilmek gerekli.
şimdi konuya atıfta bulunalım biraz telli jant dedim durdum bak zaman ne kadar cabuk geçti halen telli jant diyorum :mrgreen:
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)