Abilerim benim benzin deposunun ustune yavru kediler cikip ayaklarini kasimis beyaz kisminda kedi tirmiklari var cizikler var boyalar kalkmis biraz. Ne tarz boya kullanmam lazim ne yapmam lazim daha once boyle bi calisma yapan var mi ?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Daytona 350 cc
İstanbul
A Rh (+)Abilerim benim benzin deposunun ustune yavru kediler cikip ayaklarini kasimis beyaz kisminda kedi tirmiklari var cizikler var boyalar kalkmis biraz. Ne tarz boya kullanmam lazim ne yapmam lazim daha once boyle bi calisma yapan var mi ?

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Aygün geçmiş olsun çizikler derin değilse üstte ise oto boya ince beyaz pasta ile kısmen düzeltilebilir daha derinse aynı renk boya ile rutüş yapılabilir veya son çare çizik yere yama boya yapılabilir bu işlemlerin hepsi için oto sanayideki bir oto boyacısına git hangisi uygunsa halleder boya yama işlemi zorunlu değilse yaptırma motora boya yaptırırsan satarken kaza yapmışmı sorusu olabilir kolay gelsin
Daytona 350 cc
İstanbul
A Rh (+)Abi tahminen ne kadar tutar bu konufa bi tecruben var mi? Veya ben kendim yapabilir miyim acaba belli boyalarla?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)