hangi seviyeyi dostum
san burda seviyesiz bişi yazan oldumu şimdi.. seviyeden bahsediyosun .. alla allla...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)hangi seviyeyi dostum
san burda seviyesiz bişi yazan oldumu şimdi.. seviyeden bahsediyosun .. alla allla...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Cbf 250
Yalova
A Rh (+)kes uzatma akşam akşam..
GuŞum+Ben=OH İşTe hayat...
caponord
Samsun
B Rh (+)işte senin seviyen çıktı ortaya...ama bu yazdığın son mesaj olabilir kanımca...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Cbf 250
Yalova
A Rh (+)olsun kardeş canın sağolsun...Önemli olan insanlık
caponord
Samsun
B Rh (+)şu yazdığın kelimeleri senden başka kimse kullanmamıştır bu sitede .. seviye gerçekten çok önemli degilmi...tebrikler valla...dhnsyd Nickli Üyeden Alıntı
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
RR-250 e9
Ankara
0 Rh (+)Bak dhnsyd kardeşim. Okan sana söyledi. Burda bulamazsın dedi. Nerde bulayım dedin başka siyetelere bak moogledan arat dedi. Okanın isminin rengi boşuna kırmızı değil. Bu siteyi de sitedekileri de bilir. Sana yardımcı olmaya çalıştı olmadı. Komutanım araya girdi açıklama yaptı olmadı. Sen ille de hepsi çinli ne kızıyosunuz vs. ile tartışma çıkarmaya çalışıyorsun. Bak sonra başkası gibi biri beni uyarsaydı filan deme sonradan. Bu şekilde sadece tepki alırsın. Akıllı ol.
2 + 2 Teker
Ankara
AB Rh (+)Galiba Herkes Gergin.. Son 2 Haftada ki Olaylar Yeni Üyelere Karşı Biraz Sert Uslup Takınmmamızı Sağladı Anlaşılan..
dhnsyd dostum site müdavimleri olarak genelde RR kullandığımız için Bilgimiz Bu Motor Üzerine Gelişmekte Şu Anda.. Jinlunu Bilen Bir Arkadaşımız Varsa Zaten Başlığına Seni Bilgilendirici Bir Yazı Yazacaktır.
Sana Çözüm Olacak Şeyi Okan Dostumuz Söylemiş Zaten Googledan Biraz Araştırırsan Detay Bilgilere Başka Sitelerden Ulaşabilirsin.
Su Gibi Olmalıyız; Her Şeyden Aşağıda, Ama Kayadan Bile Kuvvetli..
Cbf 250
Yalova
A Rh (+)tehtit de var OOOooo kurtlar vadisi şırnağa döndü burası
2 + 2 Teker
Ankara
AB Rh (+)Üstteki Yazımı
yazdığını görmeden önce yazmıştım..dhnsyd Nickli Üyeden Alıntı
Bu şekilde uslüp kullanıcaksan buraya takılmamanı tavsiye ederim.. Çünkü buradaki herkes dosttur.. Lütfen daha fazla site içeriğini kirletme..
Su Gibi Olmalıyız; Her Şeyden Aşağıda, Ama Kayadan Bile Kuvvetli..
Cbf 250
Yalova
A Rh (+)oturanbull kardeşim ben bu site kadar öğretici bir site görmedim ve bana bu soruyu sorma güveni verdi ondan sordum..artniyetim yok..kusra bakmayın arkadaşlar..Herkesten özür...Siteniz ne zmandan beri aktif acaba..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)