Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 30 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Türkay Tümtürk
    Gemici
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
    İyi güzelde bu fon aşagı yukarı yüzde 5 le yüzde yirmi arası fark gelir çin motorları için söylüyorum parçalara yüzde yüzmü fark gelmiş hiç mantıklı değil
    Valla Bildiğim kadarıyla bu fon sadece çin motorlarına uygulanıyor ve Yüzde hesabı olark değil direkt rakam belirterek 250$ - 350 $ arası diye tabii distiribütörler de bunu fırsat bilip fona bahane bularak yüklendiler Yedek parçaya

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    öyle yada böyle gelcem ankaraya abi şimdi iyice her şeyine baktırıyorum

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Alıntı tt06 Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
    İyi güzelde bu fon aşagı yukarı yüzde 5 le yüzde yirmi arası fark gelir çin motorları için söylüyorum parçalara yüzde yüzmü fark gelmiş hiç mantıklı değil
    Valla Bildiğim kadarıyla bu fon sadece çin motorlarına uygulanıyor ve Yüzde hesabı olark değil direkt rakam belirterek 250$ - 350 $ arası diye tabii distiribütörler de bunu fırsat bilip fona bahane bularak yüklendiler Yedek parçaya
    Zaten bende öle düşündüm 250$ 50 cc de 1500 civarı yüzde 20 ye gelir en pahalısı bizimki yüzde 5 veya 6 ya gelir gibi ama parçada uzun atlamışlar çokta ayıp etmişler
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

Duhan MALÇIK
    Mağaza Yöneticisi
     Cbf 250
     Yalova
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Walla ne yalan söyliyeyim ben bu sorunlardan çok duydum ondan belkide RR almayacağım.Belkide bana kızacaksınız ama..Hani derler ya ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye bir söz vardır ya...Japon malı alacam Honda CBR 125..Marka,kalite..Bari Paramızla rezil olmayalım...Bana şimdiden kırılanlardan özür dilerim..Bilmiyorum bana katılan varmı??2. el ilanlarına bakıyorum bu mondıal 250cc ler 2000-1850 arası değişiyor millet elinden çıkarmaya bakıyor..Alllah uzak tutsun bu çekik gözlülerden :(

handojoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Aksu Nickli Üyeden Alıntı
    Şimdi eksozun mu geberdi gideceksin iyi bir eksozcuya yaptıracaksın iyi bir eksoz verecen 150 TL. civarı. Balatan mı bitti ara daha kalitelisini bulursun hemde ucuz fiyata, başka ne lazımsa daha kalitelisi ve ucuzu çok piyasada, bırak ucuzu aynı olsa bile kalite farkı yeter. Sihirli eller İzmir den Tosya ya geldi gaz teli kopmuş, Sarıkayaların servisi baktı çift telin biri gitmiş, dedim ne iş abi adamlar bisiklet teli takmış biri kopmuş bende kopuk olanı söktüm tekiyle idare eder İstanbul a kadar orada kalite bir tel taktırır dedi. Tel ilk koptuğunda Sihirli eller arkadaşımız servise deseydi bırak kardeşim takma dışarıdan alayım kalite birşey de onu tak diye belki yollarda uğraşmayacaktı.
    Ben şahsen garantiden değişecek diye değeri az olan kalitesiz bir parçayı taktırmam paramla alırım sağlamını onu taktırırım. Dağın başına sorun olunca o paranın 10 katını da versen seni kurtarmıyor yerine göre.
    işte bu canım bırakın parçayla servisle uğraşmayı

benim gibi yapın kendi işinizi kendiniz görün...

BRAVO AKSU ABİ sen yazda okusun APACHE'LER...
    ___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT

ertuğrul
    Serbest Meslek
     r1100rt
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı KIZILELMA Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar durun bir saniye.Konu başlığını açan arkadaşın daha 1. mesajı bu.Kim olduğunu bilen tanıyan varmı?.Regal kullandığını bilen varmı?.O zaman fikir alışverişide yok.Önce tanışalım.
    Tabi hakslısınız önce kendimi tanıtmalıydım. Adım Ertuğrul 32 yaşımdayım, sayısını hatırlamadığım kadar RR kullandım ve ilk satıcılarındandım. Aslında birkaçınız beni xxxx motor (ismini boşverin) olarak tanır. bu başlığı açmamdaki sebep: fiyatların bidenbire artması, parça bulunamaması ve aksak garanti sisteminin bizleri firma ile müşteri arasında zor durumda bırakması idi. Bu durum en çok sizlerin sorunu olduğu kadar bizlerinde sorunu. bunu dillendirmek istedim.

Alıntı argon Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar durun bir saniye.Konu başlığını açan arkadaşın daha 1. mesajı bu.Kim olduğunu bilen tanıyan varmı?.Regal kullandığını bilen varmı?.O zaman fikir alışverişide yok.Önce tanışalım.
    Tabi hakslısınız önce kendimi tanıtmalıydım. Adım Ertuğrul 32 yaşımdayım, sayısını hatırlamadığım kadar RR kullandım ve ilk satıcılarındandım. Aslında birkaçınız beni xxxx motor (ismini boşverin) olarak tanır. bu başlığı açmamdaki sebep: fiyatların bidenbire artması, parça bulunamaması ve aksak garanti sisteminin bizleri firma ile müşteri arasında zor durumda bırakması idi. Bu durum en çok sizlerin sorunu olduğu kadar bizlerinde sorunu. bunu dillendirmek istedim.
    Arkadaşım neden xxx motorun ismini boşverelimki.Sen isim vermeyerek bütün firmaları zan altında bırakıyorsun şimdi.Yoksa biz zaten bütün dist. satıcıları az çok tanıyor biliyoruz bu forum sayesinde.

ertuğrul
    Serbest Meslek
     r1100rt
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşım neden xxx motorun ismini boşverelimki.Sen isim vermeyerek bütün firmaları zan altında bırakıyorsun şimdi.Yoksa biz zaten bütün dist. satıcıları az çok tanıyor biliyoruz bu forum sayesinde.
    reklam olmasın dedim.
    Gazi Motor
    ayrıca zan altında kalacak bir durum yok ki.
    motor kullanıcıların menfaatini düşünmek kötü birşey mi

reklam olmasın dedim.
    Gazi Motor
    ayrıca zan altında kalacak bir durum yok ki.
    motor kullanıcıların menfaatini düşünmek kötü birşey mi
    Motor kullanıcılarının menfaatini düşünmek tabiki güzel bir davranış şekli olur.
    Ama geşen gün bu siteden birisinin başına bir kaza geldi belki okumuşsundur.
    http://www.regalraptor.net/forum/vie...1392&viewall=1
    Sizin servisten çıktıktan sonra olmuş.Gerçi kendisi yok şu anda ama ben aklıma gelmişken söyliyim dedim.
    Kazanın olus yeri bakımından yinede çok şanslı.

Türkay Tümtürk
    Gemici
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bir Bayii olarak parça fiyatlarının neden artığını ilk önce senin bilmen gerekir.

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)