arkadaşlar kayseride oturuyorum raptor dd250 e -9 alamayı dusunuyorum bana akıl verecek burada yardımcı olabılecel arkadaşlar arıyorum
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
kayseri
A Rh (+)arkadaşlar kayseride oturuyorum raptor dd250 e -9 alamayı dusunuyorum bana akıl verecek burada yardımcı olabılecel arkadaşlar arıyorum
RR 250E-9
BURSA
A Rh (+)Hosgeldin. Ne gibi bir yardim istiyorsun
SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)merhaba selim aramıza hoş geldin
aramızda kayseriden arkadaş yok diye biliyorum ama varsa sana yardmcı olacaktır bizim yapabilecemiz birşey olursa yardımcı olmaya çalışırız![]()
regal raptor dd125
istanbul
0 Rh (+)selim selam, bence almayı düşündüğün motor gayet güzel a kilometreli temiz bi tane bulursan 2008 - 2009 model kaçırma...
yok
kayseri
A Rh (+)tamam eğer olursa bır gun tanısabılır mıyız
yok
kayseri
A Rh (+)bu benım ılk motorum olacak onun hakkında her turlu yardım bakımı nasıl yapılır nerede yapılır bırebır ben öğrencı o öğretmen olacak kısaca :D ve arkadaş olmak amacıyla tabı kayseride motor kullnanan neredeyse yok bır grup kurabılırız kendımıze mesela
rr250-9b
kayseri
A Rh (+)bende kayserideyim selim görüşelim küçükte olsa bir kaç arkadaş var beraber takıldığımız senide aramızda görmekten mutluluk duyarız
yok
kayseri
A Rh (+)tamam arkadaş ben motor alayım bırde :D
yok
kayseri
A Rh (+)arkadaşlar yok mu temız bır regal sıyah olacak ama temız baska renk bulursam da sıyaha boyatmayı dusunurum yardımcı olursanız sevınırım
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)