yok hasan abi şaka yapıyorum ben gelirken getiricem , heryerde böyle ben hep arızaym :D,
ayak pedalı'mı abi bahsetmedim şimdi millet de ister seri üretim yapmak gerekir:D
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Suzuki GSXF 750
Ankara
A Rh (+)yok hasan abi şaka yapıyorum ben gelirken getiricem , heryerde böyle ben hep arızaym :D,
ayak pedalı'mı abi bahsetmedim şimdi millet de ister seri üretim yapmak gerekir:D
Suzuki GSXF 750
Ankara
A Rh (+)bu arada bahsediyim konu açılmışken
2 gün evvel durduğu yerde kırılan sağ ayak pedal'ımı redlineye götürdüm 60 tl istedi yeni parçaya , ali usta 60 lira diyor,
ankara ostimde öyle bir adam var ki :D emrehan reyizin kankisi yarı yarıya halletti sağolsun :D eskisinden 20 kat daha sağlam :D
Suzuki GSXF 750
Ankara
A Rh (+)6:45'de orda olurum :D benzin alcam sabah daha
-
Ankara
A Rh (+)kehvalti yapalimmi. Beyler. Yoksa yolum baslarinda yapalimmi?
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
Suzuki GSXF 750
Ankara
A Rh (+)kahvaltıyı varınca ya da mola verdğimiz bi yerde yaparız hasan abi bahsetmişti :D
-
Ankara
A Rh (+)Fazil beraber gidelim yakinken evler :D umarim uyanirim :D
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
Suzuki GSXF 750
Ankara
A Rh (+)ben konya yolundan basıp gitcem emil :D 06:30'da atakulede olursan beraber gideriz![]()
YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
Ankara
B Rh (+)Gerede-Ankara eve dönüş yoklaması:
Bugünkü sorunumuzdan dolayı, herhalde biz eve vardıysak herkes varmıştır.:mrgreen::mrgreen:
Detayları, fotoğrafları herkes kendine geldikten sonra yazacaktır. :mrgreen:![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)