| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)ve istanbul a ve foruma döndüm
cihan sağol arkadaşı çok güzel bilğilendirmişsin
makinanın ağır bakımı deyince akla debriyaj balatası ,zincir , zincir dişli seti ve fren balatalarının değimi gelir bunlarında ortalama 8000 - 10.000 km lerde değişim zamanı gelir![]()
Regal Raptor DD150-E
körfez kocaeli
B Rh (+)sağol celil abi..14.000'de aldım ben motoru, aldığım kişiye sordum neleri deiştirdin , deişmesi gereken birşey var mı diye , zincirden hiç bahsetmedi, deişme zamanın geldiğini bi ustaya göstersem anlar herlde..?
gerçi burdakiler hemen deiştirelim der eminim..benim anlayabileceğim basit bi yoluda var mıdır acaba zincirin deişme zamanının geldiği ile ilgili.?

YAMAHA XVS950A
0 Rh (+)Konu CELİL tarafından (24.October.2012 Saat 11:14 ) değiştirilmiştir.
YOK
sakarya
0 Rh (-)merhabalar aranıza bugün katıldım yarın allahın izniyle direksiyon sınavıma girip ehliyetimi alıyorum
uzun zamandır araştırma yapıyorum ve bana en cazip gelen regal raptor oldu,biraz da sezonun kapanmasını bekledim fiyatlar biraz daha düşer diye:mrgreen:
regal raptor dd 125e ya da dd 150e2 almayı düşünüyorum.
Sakaryada celil ustayı duydum hatta işyeri komşum olur.
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..:D

YAMAHA XVS950A
0 Rh (+)merhaba Tarık aramıza hoş geldin
direksiyon sınavında başarılar dilerim
sezonun bitişini beklemekle iyi yapmışsın fiyatlar daha uygun olur
125 cc iki silindirli 150 cc tek silindirli ikiside hava soğutmalı silindir farkından dolayı 125cc nin torku daha iyidir ama 150cc ile büyük bir fark yok ama imkanın varsa 250 cc su ve fan soğutmalıya bak derim![]()
YOK
sakarya
0 Rh (-)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)