| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
GV 250
istanbul
A Rh (+)Bu gün çatır çutur dolaştım tam 80 km. hava buz gibi motorla gezilmez diyenlere gelsin :D
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Tamam abicim ama sadece senle ben kalırız herhaldeBu arada çok zor oluyor hee haberin olsun
Kask buğu yapıyor, camını açıyorsun kar taneleri suratını patır patır acıtıyor
Çok mantıklı değil galiba
Gerçi ben tesadüfi yakalandım ama bir yandan da iyi oldu. Millet o akşam eve 11 gibi falan varmıştı, ben kar yağıyor diye erken çıkıp 17:30' da evde olmuştum![]()
![]()
![]()

Regal Raptor DD250E-9B 2011
İzmir
AB Rh (+)Cıhan abı de gelır bence. :mrgreen: Guzel hıkayeymıs.
Abı benım kaskın vızorunun ıc kısmında bugu onleyıcı vardı ılk aldıgım zamanlar o sebepten bugu olmuyordu ama o bısure sonra ozellıgını kaybettı. Ben de benzıncılerde satılan su bugu onleyıcılerden aldım. 4 5 gunde bır uyguluyorum bugu problemı tamamen kayboldu. onerırım..
Bı de yagmur ıcın yagmur kaydırıcı almayı dusunuyorum kaskın dısına uygulamak ıcın. Gunduzlerı yagmur cok problem olmuyor da gecelerı farlar cok rahatsız edıcı oluyor. Su fardan gelen ısınları kırınca bayagı karısıyor goruntuler. :|
Harley Davidson XL883L Superlow
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Cihan İstanbula geleceğim diyosun hiç Salih abi'yi göreceğim demiyosun :mrgreen: Erkan küstürdü seni tabi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een::mrgreen::mrgreen:
Kış mış demeden motora binenleri tebrik ediyorum, dışarıda erkek havası vardı bugün![]()
Şu anda 649 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 649 misafir)