arkadaşlar motorum boş vitesteyken zincirden (sanırımbir ses geliyor .arabada balata bittiğinde diskten bir metal sesi gelir ya o tarz bir ses .Tamircime sorduğumda zincirden geliyodur dedi . Zincirim daha yeni 500 km falan yol yaptım .internetten araştırdığımda zincir kontrolünün zincirin tam ortasındaki boşluğa bakılarak yapıldığını anladım .2-3 cm boşluğun normal olduğu söylenior .Benim anlamak istediğim zincirin tam ortasını yukarı doğru kaldırdığımda 3 hatta 4 cm gibi yukarıya kadar çıkıyor bilemiorm 5 te olabilir baya bir gidiyor yani :D Motorsiklette zincirin gevşeme olayı nedir ? nasıl düzeltilir ?

mct 250 cc
bursa
B Rh (+)
bir ses geliyor .arabada balata bittiğinde diskten bir metal sesi gelir ya o tarz bir ses .Tamircime sorduğumda zincirden geliyodur dedi . Zincirim daha yeni 500 km falan yol yaptım .internetten araştırdığımda zincir kontrolünün zincirin tam ortasındaki boşluğa bakılarak yapıldığını anladım .2-3 cm boşluğun normal olduğu söylenior .Benim anlamak istediğim zincirin tam ortasını yukarı doğru kaldırdığımda 3 hatta 4 cm gibi yukarıya kadar çıkıyor bilemiorm 5 te olabilir baya bir gidiyor yani :D Motorsiklette zincirin gevşeme olayı nedir ? nasıl düzeltilir ?