| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)günaydın millet ben geldim :D sabah güneşi görünce süreyim biraz dedim hanım meraktan kudurmuş evde motoru yerinde göremeyince anlamış :D
geldim eve sen yine güneşe mi kaçtın diyor öldüm sabah sabah gülmekten :D
SAYIN Celil abim o admin arkadaşa söylermisin rica etsem siteye gelmiyorsa emekli olsun lütfen
aktif birine sorumluluk verilmesi taraftarıyım
hatta üye olmayanlar forumdan hiç yararlanamasın.. üye olsun kendini tanıtsın sonra soru sorsun.. ha bana ne aslında ama boşu boşuna zaman kaybı oluyor bu kişiler...
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Ohoo biz senle yine ters düştük kanki
Muhalefetin olayım gezdir beni :mrgreen:
Bu konuda fikrimi söylicem dururmuyum hiç eksik kalmıyım ben. emekli olsun olayına katılıyorum tabi. ama böyle de iyi, en azından arada bir geliyo birşeyleri hallediyo gidiyo, zararsız :mrgreen: Ama forumu ziyaretçilere kapatma fikri bence iyi olmaz. Gelen kişilerin yarısı forumu kapalı görünce üşengeçliğinden üye olmayıp gidecektir. RR da arıza yapan çözümü bulunamayan marka haline gelecek böylelikle. ki bu şekilde üye sayısı artar haklısın. Fakat bize üye sayısının artması değil, katılımcı ve istekli-bilinçli kişilerin katılmasını tercih ederiz haliyle di mi, sen de öyle istemez misin :| Bu şekildeyken en azından ortamdaki samimiyeti görüp ve sorularının cevabını alabileceğini görüp üye oluyor insanlar, bize katılıyor diyim..
Haksız mıyım bre kanki [smilie=greencolorz:
Sabah sabah güneşe mi kaçtın sen :dil:
Konu cihan54 tarafından (17.Şubat.2013 Saat 14:39 ) değiştirilmiştir.
"CaRPe DieM"
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Katılmak istiyorum bu fikre.
Üye olmayanların da konuları görebiliyor olması bence de iyi bir şey aslında. Bir nevi amme hizmeti yapmış oluyoruz farkında olmadan. Kimbilir kaç kişi bizim haberimiz olmadan forumda sorunlarına çözüm buluyor, merak ettiklerini öğreniyor. Bu güzel bir şey. Herkes forum üyesi olarak sosyalleşmek, veya buradan yazışmak falan filan gibi şeyleri istemeyebilir. İstemeyeni de zoraki üye yapmanın bir manası yok.
Ama üye olanlrın da kendisini tanıtmasının istenmesi kadar doğal ve gerekli bir şey yok.
Konu görüntülemek için üyelik şartı koyarsak; yeni üyeden kendini tanıtmasın talep edemeyiz. O zaman adam der ki; "arkadaş ben sizinle tanışmaya gelmedim ki; motorumu çalıştırmanın yolunu arıyorum sadece."![]()
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)bize kalıcı üye yani aile bireyimi lazım yoksa müşteri mi???
sonuçta gelmek isteyen adam gelsin üye olsun fikirleri alsın
öbür hesap müşteriliğe giriyor alacağını alıyor ve gidiyor...
bu durum insana kendini kötü hissettiriyor
ben bu kafaya her zaman her forumda karşı çıktım burada da karşı çıkacağım
olması gereken
foruma girilmek istendiğinde
LÜTFEN ÜYE OLUNUZ
aaaa üyelik istiyoooo
üye oluyor adam
tam mesaj yazcak
ZZZhhhhhaaaannnnnggggkkkk
Lütfen BURADAN kendinizi tanıtınız
tamam şimdi aileye hoşgeldin keyifli forumlar dese
izimki gibi han kapısı olmasa daha iyi değilmi....
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)işte aslında kendin söylüyosun yavrum ya :|
Kalıcı üye olmak isteyen adam zaten şu anki pozisyonda üye oluyor, tanışıyor, muhabbete giriyor. Ama Forum kapanırsa adam mecbur üye olacak, biz de her geleni "hah bu kalıcı olacak" ümidiyle foruma çekmeye çalışırız ve hep hüsran. Şu anda en azından cevabını alan üye olmadan da alabiliyor. Üye olanlar bizdendir olmayanlar zaten katılımcı olmayacağından üye olmuyor bu kadar basit :| Bize, bizi görüp bize katılmak isteyen adam lazım kısaca.![]()
"CaRPe DieM"

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)engin ben öyle yapmış olsaydım forum kapanıp gitmişti alçak gönüllü olmak kazandırır
bizim ailemizin bir parçası olmak isteyen bize uyacak kişiler üye olur zaten![]()
Konu CELİL tarafından (17.Şubat.2013 Saat 21:53 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 18 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 18 misafir)