Merhaba herkese t gıdon uzun yolda yorar dıyorlar , yok ayakların ılerde yorar dıyorlar tecrubelı olanlar lutfen buna bı nokta koyalım eskı konularda bunla alakalı bısey bulamadım yardımcı olursanız sevınırım :?: , :?:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
kütahya
A Rh (+)Merhaba herkese t gıdon uzun yolda yorar dıyorlar , yok ayakların ılerde yorar dıyorlar tecrubelı olanlar lutfen buna bı nokta koyalım eskı konularda bunla alakalı bısey bulamadım yardımcı olursanız sevınırım :?: , :?:
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Kim diyorsa gelsin :| onun yaptığından daha uzun yolu yapmışızdır![]()
"CaRPe DieM"
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Ve cevap gecikmez :|
"CaRPe DieM"
yok
kütahya
A Rh (+)
yok
kütahya
A Rh (+)teşekkurler cıhan abı celıl abı marlox
Konu yns_43 tarafından (27.February.2013 Saat 19:05 ) değiştirilmiştir.
yok
kütahya
A Rh (+):?: bı kac sorum daha olacak kusura bakmazsanız
9b de tek fan 9 da cıft fan falan varmıs bu dogru mu dogruysa ıkısı arasında bı fark oluyo mu
bırde kasa degısmıs gogusten gostergelıyle yenısı arasında ne gıbı farklar var motor gucu yenılerde daha mı yuksek
cevaplarsanız yıne cok sevınırım kutahyada pek bulunmadıgı ıcın ınceleme fırsatım olmuyo bıde pek anlamadıgımdan yardımlarınızı her zamankı gıbı esırgemezzenız bende herzamankı gıbı sevınırım![]()
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Yunus icin rahat olsun,T gidon benim herzaman favorimdir![]()
V strom
istanbul
0 Rh (+)Aykırı görüş.
hacı t gidonda rahattır ama kartal gidonla kıyaslama yaparsak
hayır değildir.
nitekim t gidonda dirsek ve bilek bükme paya az hatta boya göre hiç olmayabilir ve omuzda bileğe kadar eklemlerin daha çok kasılmasına,uyşmasına sebep olur
kartal gidonda da vardır ama etkisini en aza indirgemek için vucuduna uygun pozisyona göre gidonu indirip kaldırabilir.
yükseltme yakınlaştırma aparatı takabilirsin
saygılar
not :motosiklete sadece gösteriş açısında yapılan düzenlemeler ojinaline na zaran sürüş konfor ve güvenliği açısından tehlikelidir,riski yüksektir(istisnalar hariç genelleme)
Konu ağfndrdm tarafından (27.February.2013 Saat 19:12 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)