Nasıl yani sınav, direksiyon, ehliyet? B de mi yok?
Sağol kuzican...
E siz nasıl gidiyorsunuz ki?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Presto Home T100
İzmir
B Rh (+)Nasıl yani sınav, direksiyon, ehliyet? B de mi yok?
Sağol kuzican...
E siz nasıl gidiyorsunuz ki?
Konu Özlemkayra tarafından (28.Şubat.2013 Saat 13:49 ) değiştirilmiştir.
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)B'den yana sıkıntısı yok.. Çiçeği burnunda motorcu o. İlk motorunu geçen ay aldı, A2 ehliyeti de yakın zamanda alacak inşallah. Cumartesi direksiyon sınavına gircek.![]()
"CaRPe DieM"
Presto Home T100
İzmir
B Rh (+)Anladım evet söylemişti kendisi, şuan tehlikeli zaten motorla gezmesi, bir çevirme olsa kötü yani... Bu arada 2 hafta önce saat 11 civarı eve gidiyorum bizim semtin sapağında polis amcalar.... durduruyorlar tüm araçları, haliyle beni de durdurdular, çektik sağa, açtım kaskımı polis geldi, karanlık ya eğildi baktı bi ''helal olsun" dedi, ehliyeti ruhsatı uzattım, farın ışığında baktı geri verdi ve tekrar "helal olsun" dedi gitti, yanında sivil vardı, oda "scooter mı bu" dedi "evet" dedim, "nerden geliyorsunuz" " İnciraltından" "peki kaç basıyo" "110 gördüm"... tabi onu söyler sölemez kaçasım geldi ahanda sen nie 110 basıyon deyiverseydi fenaydı ama allahtan demedi... ve böylece ilk çevirmemi yaşamış oldum...
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Otobanda 110u görüyosun.. :mrgreen: yüzlük sıkıdurla :mrgreen: gps'le kaç peki?![]()
"CaRPe DieM"
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Neyse, en azından özelden "yokuş aşağı" olduğunu öğrendik rahatladık![]()
"CaRPe DieM"

Regal Raptor DD250E-9B 2011
İzmir
AB Rh (+)Ben de benım motoru satıp Ozlem ablanın motorundan almaya karar vermıstım neyse kı yokus asagıymıs :mrgreen:
Fazercı ogrencı adamız bız. Evımızde kahvaltı edıp gelıcez![]()
Şu anda 82 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 82 misafir)