cihan abi ne kompozisyonu ne pembe dizisi :D yapma böyle filmlere alet etme beni :D:D öyle sohbet ediyoduk falan , dedi hadi bi foto çektirelim öyle cektirdik ahhah :D
bu arada sizin fotoyuda ben çekmiştim abeyyy :D
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)cihan abi ne kompozisyonu ne pembe dizisi :D yapma böyle filmlere alet etme beni :D:D öyle sohbet ediyoduk falan , dedi hadi bi foto çektirelim öyle cektirdik ahhah :D
bu arada sizin fotoyuda ben çekmiştim abeyyy :D
Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)bilmiyorum artık. RR kızı-1 ve RR kızı-2 foruma bekleniyor. Tanık olarak alıcaz. Hakim: Celil, Avukat: Cevdet Savcı: Cihan Jüri üyeleri: Emrehan, Özgür, Ağa, Engin Mübaşirler: theonlygun Erkan ve Eralp :?
Bu arada müvekkilimin izniyle (izin istemedim ama verdin sayıyorum) fotoğrafların bazılarının üzerine kişi isimleri ekledim. Eve gidince kalabalık fotoğraflarda nick'leri kafaların üzerine yapıştırıveecem gari..
"CaRPe DieM"
V strom
istanbul
0 Rh (+)Şefim ustumdeki tshort dar gelmis alttaki switbi sikmis.efendim ondan sonra beyaz ren olamyani var gibi gosteriyor nankor renk:((
Ayrica olctum tarttim bictim sordum arastirdim merak ettim
Kilo boy oranim idealmis 73 cm 73 kg
Yoksabbizde biliriz 85cm 70 kil olmayi
Neysee konuyu umarim cook uzaklara tasimayi basarmisimdir.
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Bi kolum bornovadaaa bi kolum konakta
Neyse bu muhabbet sakıza dönmeden konuyu irdeleyelim.. Resimler için saolasın müvekkilim emeğine kurban senin.. Tek tek de yüklemiş cancazım :mrgreen:
"CaRPe DieM"
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)