| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
trabzon
0 Rh (-)Abilerim kardeslerımmmmmm 250 e-10 istiyorum ben yaaa 5oookm gecmemıs 5ooo tl cıvarı
Regal Raptor E-10
Istanbul
B Rh (+)Minik kardesim sana daha oncede yazmistim , aradigin makina bende 2011 E-10 pyder 7000km civarlarinda yazdigin fiyatada veririm sana. Gel gor istedigin ustayada gosterirsin alip almama konusunda ondan sonra karar verirsin.
e-mail: necdetyilmaz71@gmail.com bu maile bir bos mail at sana foto gondereyim.Istanbulda tanidigin guvenebilecegin birileri varsa buyursun makinayi gorsun.
Regal Raptor E-10
Istanbul
B Rh (+)Evet balansorlu siyah kafa. uzerinde fazla oynama yok birtek orjinal eksozlari bosalttim ve surucu ayakliklari B9 platform ayaklik yaptim. Makinayi istenilen motorcuya gosteririz makinam cok temiz.
Regal Raptor E-10
Istanbul
B Rh (+)Tamam celil sahibinden.com da ilan numarasi 101461545 6saat sonra ilan yayinlanir yayinlanmaz basligi acar linkini veririm.
Kawasaki VN900 Custom Special
Burdur
A Rh (+)kardeşim bende epey zamandır spyder almak için bekledim fakat, hayat şartları ertelememize neden oldu şimdilik. trabzonda ikamet ediyorsan, spyderı aldığında yanıma ziyarete bi çay içmeye beklerim ki, göreyim bir ağız tadıyla spyderı![]()
dediğim gibi haberleşelim, ben avrasya üniv. M.y.o da öğr.gör. yim. bekliyorum inş. motorunu alırsan hayırlısıyla
yok
trabzon
0 Rh (-)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)