arkadaşlar hava durumunun kötü olmasından dolayı toplantı malesef iptal olmuştur :(
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)arkadaşlar hava durumunun kötü olmasından dolayı toplantı malesef iptal olmuştur :(
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Hayda bugun tam gobek bagladık dıyıp gıttım bırde bısıklet aldım hatta kahvaltıya da onunla gelıcektım,kacırdık samatayı![]()

YAMAHA XVS950A
0 Rh (+)arkadaşlar hava durumunun kötü olmasından dolayı toplantı malesef iptal olmuştur :(
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)abi haftaya kalabalık güzel bi kahvaltı yapalımm , herkes gelemese de güzel kalabalık bol sohbetli bir gün gecirelim
hemde motorum yok Allah'ın işine bak , gidemezsem diye üzülüyodum :S :D
Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

YAMAHA XVS950A
0 Rh (+)Arkadaşlar hava durumunun kötü olmasından dolayı toplantı 24 mart pazar tarine ertelenmiştir![]()
Asya Pars 250
istanbul
0 Rh (+)evet bende üzülmüştüm bu kötü havada aldığım sıcak bir haber oldu sevindimm görüşmek dileyiylee ...
!BENİM BİR HAYALİM VAR ! :? hayalimin olması !

YAMAHA XVS950A
0 Rh (+)Arkadaşlar 24 mart pazar ortaköyde kahvaltıya gidiyoruz patch dağıtımı yapılacaktır HERKESİ BEKLİYORUZ
BULUŞMA YERİ: Beşiktaş vapur iskelesi karşısındaki çay bahçesi önü (köprünün altı)
SAAT : 10.00
KAHVALTI MEKANINA HAREKET :10.15
KAHVALTI YERİ :Ortaköy marmaris büfe
1 - CELİL
2 - mrtglc
3 - Sezar ??
4 - osmankzlkaya
5 - Salih
6 - Rona
7 - Anilgardiyan
8 - Tgyzgn
9 - Caner
10- Fatih
11- mustafaaksoy
12-dtahir
13-ahmet kaşıkçı
14- Av.cevdet yılmaz
15- Gestapoz
16-?
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Yaz yaz artık bizi sormadan yaz,kanki bianchi ile pedallaya pedallaya geliyorum![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)