| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
V strom
istanbul
0 Rh (+)Iki tip swic kullaniyorum. Bas cek korna tarzi .ac kapa fartarzi.
Istedigin zemine uygun swici bulmak zor oluyor.o yuzden oval degilde duz zemin swicler tercihimdir her zamn .silikon gibi malzemelerle montaji kolay oluyor.ilave baglantiya gerek kalmiyor.
Konu ağfndrdm tarafından (14.May.2013 Saat 10:54 ) değiştirilmiştir.
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Ağa'cım galiba senin motorda grenajı delip monte etmek daha kolay ama bizimkilerde biraz zor. aklıma gelen tek yer depo üzeri kromlu plastik. burayı delip vites göstergesinin alt kısmında butonları yerleştirebilirim sanırım.
alt iki sis için 1 adet
üst iki sis için 1 adet
fan için 1 adet buton yerleştirmek
![]()
Konu ozguralic tarafından (14.May.2013 Saat 11:44 ) değiştirilmiştir.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)özgür dediğin gibi olabilir birde 3 düğmeden bahsetmişsin 3 düğme için bence bir saçtan köşebent şeklinde küçük bir sehpa yapabilir bu sehbayıda gidonun bağlantı ayağının üst vidasına araya monte edebilirsin ve isteğin herşeyi üzerine takabilirsin![]()
V strom
istanbul
0 Rh (+)Yok granaj delmiyorum hepside gidinda parmak mesafesinde
Fana neden buton yapoyorsun musurunmu bozuk.
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)evet celil abi o güzel yöntem ama malesef eskisi gibi bu işleri yaptıracak ustalarım yok. esnafın da bi tarafı kalktı iyice el sürmek istemiyorlar.
Fan müşürü bozulmuştu ben de yenisiyle değiştirince sakata gelmemek için anahtarlı yaptım. Sürekli açık geziyorum rahat ediyorum. Aklım orada kalmıyor.
Bu arada ışıklı paslanmaz buton (alt resimdeki ) çok pahalı yat malzemesi satan yerlerde var genelde 15 € felan :?:
Ağa sen gidona hangi parçayı takıyorsun bi fotoğraf koyabilir misin? öyle bişey olsa daha az uğraşırım.
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)bunun için en uygun çözüm bende tanesi 20 tl ye kontrol şeması alıyorsun onun üzerinde 3 adet swich bulunuyor onuda istediğin yere monte et istediğin şekilde istediğin özelliği ekle...
http://online.bauhaus.com.tr/Catalog...cts/Index/6112
Gibi birşey ben yaptırıyorum yakında sizlerle paylaşırım...
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Engin bi gün yatım olursa bundan alıcam :mrgreen:
abi nereye montaj yapacaksın onu çok büyük.
350 spyder
ANKARA
A Rh (+)Butonlar için şöyle bir fikir geldi aklıma,
elinize yakın olmasını istediğiniz butonlar için şöyle birşey yapılabilir mesela;
araba uzaktan kumandaları var ya hani anahtarlık şeklinde falan, onlardan boyle kromajlı falan, motorun üzerinde iğreti durmayacak bir model bulunup elciğin yanına monte edilirse, kablolar da içine döşenir cillop gibi olur gibime geliyor, ama tam da emin değilim, ilyas salman ın sarı mersedes i gibi de olabilir:D
Birde o butonların kontak kısımları motordaki akım ile uygun çalışır mı yoksa dayanamaz da iki üç basıştan sonra hemen oksitlenir/yanar mı onu bilemedim.
Yine de fikir olsun...
"Lone Wolf...No Club..."
DD 250-E6c Daytona
Bursa
B Rh (+)işine yarayabilir belki. biraz pahalı gibi geldi amma.
http://www.ebay.com/itm/Chrome-Housi...4a192a&vxp=mtr
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)