Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

yetkin mentes
    saglikli yasam
     regal reptor
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

ruhsat islemleri

Arkadaşlar merhaba... Aranıza yeni katıldım. Yanlış yere açtıysam konuyu kusura bakmayın. 2 hafta oldu motoru alalı ancak hâlâ ruhsat gelmedi. Ne kadar zamanda geliyor normalde? Ruhsata biran önce sahip olabilmek için ne yapabilirim? Noterin verdiği geçici ruhsatı da kaybettim motor yatıyor mecburen. Yardımcı olabilir, yol gösterebilir misiniz? Teşekkürler...

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Öncelikle hayırlı olsun. Ruhsatın bir haftada da geldiğini gördüm 5 haftada da.. O yüzden sana beklemek düşer. Ama geçici ruhsatı kaybettim bir an önce ruhsatı almam lazım dersen, trafik şube'ye gidip yeni ruhsat çıkartıp alabilirsin..
    "CaRPe DieM"

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Hoşgeldin. Hayırlı olsun yeni motorun. Üyeler bölümüden konu açıp kendini biraz tanıtmanı rica ederim.

Sorunun cevabı şu; trafik sigorta poliçesini yapmazsan o ruhsatı asla göndermiyorlar. Ben bilmeden 1 ay bekledim sonra trafik şubeyi arayınca polis söylemişti . Sigorta yaptırınca 2 günde gelmişti.

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Sigortayı yaptırınca veriyolar geçici ruhsatı diye biliyorum. Yoksa noterde mi veriyolardı la :? kafam karıştı bak..
    "CaRPe DieM"

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,854
    Beğenilmiş
    7,135
    Merhaba yetkin aramıza hoş geldin :D
    (Tanışma başlığında kendini tanıtırsan seviniriz)

özgür'ün dediği gibi trafik siğortasını yaptırmadan ruhsat gelmez siğortayı yaptırdıktan sonra
    cihan'nın dediği gibi 1-5 hafta arasında ruhsat eve geliyor
    kendin isteğin zaman siğortayı yaptırıp bağlı olduğun trafik şubesinden ruhsatı gidip alabilirsin

Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sigortayı yaptırınca veriyolar geçici ruhsatı diye biliyorum. Yoksa noterde mi veriyolardı la :? kafam karıştı bak..
    geçici ruhsatı satışta noter veriyor :mrgreen:

inaona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İNANÇ ONAT
    İŞLETMECİ
     YOK
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı yetmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba... Aranıza yeni katıldım. Yanlış yere açtıysam konuyu kusura bakmayın. 2 hafta oldu motoru alalı ancak hâlâ ruhsat gelmedi. Ne kadar zamanda geliyor normalde? Ruhsata biran önce sahip olabilmek için ne yapabilirim? Noterin verdiği geçici ruhsatı da kaybettim motor yatıyor mecburen. Yardımcı olabilir, yol gösterebilir misiniz? Teşekkürler...
    İşlemini hangi noterden yaptırdıysan 3-5 liraya kıyıp aynı notere git ve sana vermiş oldukları geçici ruhsatın onlarda muhakkak bir kopyası vardır tekrar notere tasdik ettir ve al en kolay öyle olabilir diye düşünüyorum

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Birader herhangi birşey yapmana gerek yok tek yapman gereken sigortayı yaptırmak, zaten mecbur yaptırman gerekiyor.:|

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

yetkin mentes
    saglikli yasam
     regal reptor
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Ruhsat hakkında

Arkadaşlar merhaba;
    aranıza yeni katıldım yaklaşık 3 hafta oldu 2006 model RR E-9 aldım. şimdilik oldukça memnunum ancak verilen geçici ruhsatı kaybettim kafamı kıpırdatamıyorum. hala daha ümitle adresime asıl ruhsat gelecek diye bekliyorum ilk defa böyle bir tecrübem olduğu için ne zaman geleceğini, nereden takip edebileceğimi, gelmezse ne yapabileceğimi, gelmezse kendim gidip alıp alamayacağımı vs. hiçbirşey bilmiyorum ve nette de bulamadım herhangi bir bilgi... yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. aynı başlık altında 2.kez konu açıyorum umarım bu sefer yayınlanır. tez elden yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. şimdiden teşekkürler...

mustanq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Halil Can YENİ
    kırıkkale üniversitesi veteriner fak. 1. sınıf
     kuba superlight150
     tokat\zile
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    4 sene sigortacılık vetakip işi yaptım genelde sigorta kesilmeden ruhsat pttkargoya verilmez önce sigorta kestirmeslisin onun içinde noter asbis numarasına ihtiyaç duyulacaktır notere git bi görüş derim asbis numarasını bulabilirsen en geç 30 gün içerisinde ama genelde 15 günde felan ikamet adresine gelir ruhsatın 2.kanatı :D
    Gün batımına öyle bir sürki güneş hiç batamasın ...

gözleri etkileyici ikiz v motoruna ve dökme metal alaşımlı kasası üzerinde gezindi. elleri ile parlayan kırmızı boyaya dokundu ve cilalanmış nikel kaplamanın ışıltısı gözündeki ile aynıydı.

yetkin mentes
    saglikli yasam
     regal reptor
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    teşekkür ederim kardeşim. şimdi yapmam gereken trafik sigortası yaptırıp notere gitmek midir? trafik sigortası yaptırmadan ruhsat gelmez mi? bu arada noter ruhsatın her iki sayfasını da aldı. elde avuçta bişey yok anlayacağın. bir terslik var mı sence?

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)