| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
mct 250 cc
bursa
B Rh (+)celil abi listeyi yapalım ozaman ;
Sarıyer civarı Kafamıza göre kamp atıyoruz :D (14-15-16 haziran )
1.CELİL
2.özgüralıc
3.Ultragore ( +1 gitar :D)
4.
5.
6.
7.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)ARKADAŞLAR MALESEF FESTİVAL 6-7-8- EYLÜL e ERTELENMİŞ :(
doğa sporları sitesinden Alıntı :
" Extreme Fest 2013 " festivalimiz 6 - 7 - 8 Eylülde eskisinden çok daha güçlü bir alt yapı ve sahne kadrosuyla...
Sizlerle...
İlginize ve bizlere olan inancınıza teşekkür ederiz.
Murat Ceylan
DvM Grup...
Arkadaşlar son durum :
ORGANİZASYONU KİLYOS TARAFINA BİREYSEL KAMP a ÇEVİRİYORUZ
bölgeye yakın oturan oraları bilen apo arkadaşımızla görüştüm paralı kamp yerlerine masraf yapmaya gerek yok ben size güzel ücretsiz bir kamp alanı bulurum konu bende dedi onun rehberliğinde cuma akşamı 19.00 da maslak istinye kavşağındaki BP de onunla buluşucaz o bize rehberlik edecek
LİSTEDEN GELEMİYECEKLER YAZSIN
1- CELİL
2- cihan54
3- erkan 28
4- av. Cevdet Yılmaz
5- serkan
6- mtrglç (murat)
7- kurye61 (tugay)
8- ozguralic
9- ultragore
10- mesutdikmen (muhtemel)
11-Salih
12-serhatsezer ( +1 muhtemel)
13-
14-
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Müvekkil gece beni cadırına alırsa, bana masal anlatarak beni uyutursa, bi de ninni söylerse gelirim.
Bi de merak ettiğim birşey var, gideceğimiz yerin yolu nasıl. asfalt mıdır. ben artık heryere hem girmiyorum hem giremiyorum [smilie=greencolorz:
"CaRPe DieM"
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Kim kaçta beni nereden alacaksa adamına göre muameleona göre o saatte orda olcam. Mesela Müvekkilim beni FSM'den alırsaaaa, gece 12'de onunla buluşurum. Salih abim alırsa işi bırakırım istediğiniz saatte gelirim, isterseniz gelip cumayı orda kılarım
Celil abi Erkan Eralp Emre vs. isimlerine de düşünürüz
ben 7'ye 10 kala iş yeriden çıkıcam. İş yerinden 5 km sonra yol otobana bağlanıyo... Oradan otobana atlıycam. Bizim gişeden FSM 160km gösteriyo.. Gişeden köprüye 1 saatte gelsem !!:? evet evet 1 saat diyim, sonuçta size kavuşcaz, kapatırım sol şeriti
:mrgreen: 20:00-20:15 gibi FSM'de selaaaam
derim.. :|
"CaRPe DieM"
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Sensiz istanbulda kamp mı olur yahu
"CaRPe DieM"
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)