ne oldu makina toplandı mı?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
REGAL RAPTOR 250 E-9B
HATAY
0 Rh (+)ne oldu makina toplandı mı?
Regal Raptor DD 250E-9B
Çanakkale
A Rh (+)toplandı ancak bir sorum olacak... sol elcigin ordaki cikleyi calıştırdıktan sonra kapamam gerekmiyormu ?
kapatırsam hemen stop ediyor.. kapatmayincada ateş gibi ısınıyor... durum ne ?

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)jkle motor ısınınca yada yola çıkarken kapanır jkle açık gidilmez makina ısındıktan sonrada jikleyi kapatınca stop ediyorsa rolanti ayarı düşüktür karbiratörün sağında siyah bir ayar düğmesi var oradan motor sıcakken ayarlayabilirsin sağa çevirince motor gaz yükseltir stop etmiyecek kadar gaz yükseltirsin![]()
REGAL RAPTOR 250 E-9B
HATAY
0 Rh (+)motorun toplandığına sevindim. bende jikle ile hiç çalıştırmadım. Ben motoru servisten alınca direk marşa bir tık dokunuyorum motor çalışıyor. O gün bugün böyle daha jikleyi hiç kullanmadım bile. Geçen hafta 3 gün motoru çalıştırmadım. yine marşa bir tık dokundum makina çalıştı.
Regal Raptor DD 250E-9B
Çanakkale
A Rh (+)ciklenin iki pozisyonu var. N harfi ( bu yukarıda pozisyonu ) birde aşağıya doğru indirmek için bir ok. N harfindeyken sorunsuz çalışması.. aşağı çektiğimdemi cikle açık? N harfindeykenmi ?
Regal Raptor DD 250E-9B
Çanakkale
A Rh (+)Saolasin müdür. Fazla sıcak oluyor motor ondan bujiler olmasada ben kuruntu yaptimacaba açıkmı oluyor bu konumdayken diye
Regal Raptor DD 250E-9B
Çanakkale
A Rh (+)bir sorum daha var :S benmi kuruntu yapıyorum yoksa motor deli gibi ısınıyormu ? :S

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Havalar çok sıcak olduğundan fazla ısınanbilir ama fan düzenli çalışıp duruyorsa sorun yoktur sorun olduğunda makina hararet yapar radyatörden su buharı çıkmaya başlar ve km üzerindeki kırmızı hararet lambası yanar
birde kontrol amaçlı sürücü koltuk hizanda en altta radyatörün yedek su deposu var içnde yarıya kadar su dolu olması gerekiyor eksikse doldur![]()
Regal Raptor DD 250E-9B
Çanakkale
A Rh (+)Celil abi motor ALDIĞIMA pişmanmısın ? :D
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)