Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

decimate - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emir Tanrıverdi
    işletmeci
     DD-250E
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Arkadasim eger tipini seklini onemsemem diyorsan bence honda al RR her ne kadar cinin kalitelisi olsada japon her zaman ayridir bu da bir gercek. honda hem piyasasi cok genis ve yedek parca olarakta `bakkalda bile bulursun` atasozune sahip bir marka turkiye icin. paran yetiyorsa cbf 150 bak derim ama sifir ikinci elde dikkat et kurye cikabilir cunku

ömer ula
    öğretmen
     yok
     kayseri
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı decimate Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadasim eger tipini seklini onemsemem diyorsan bence honda al RR her ne kadar cinin kalitelisi olsada japon her zaman ayridir bu da bir gercek. honda hem piyasasi cok genis ve yedek parca olarakta `bakkalda bile bulursun` atasozune sahip bir marka turkiye icin. paran yetiyorsa cbf 150 bak derim ama sifir ikinci elde dikkat et kurye cikabilir cunku
    zaten regal raptorun honda ve yamaha gibi japonlara göre tek olumlu yönü şekli bana göre.kalite olarak japonlar çok önde biliyorum ama başımı çok ağrıtmayacaksa regal raptor almayı tercih ederim çünkü sıradışı bir motor dikkat çekici.kararsız kaldım yani aslında bu birazda satıcıların ilgisine göre şekilleneceğe benziyor

Emir Tanrıverdi
    işletmeci
     DD-250E
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    benim anladigim kadariyla kardesim sen seklinede bakiyorsun bende basta bakiyordum sonra sonra aylar gecince sekline bakip kararsiz kalinca hepsi guzel gelmeye basladi isin gercegi. goruntu onemliyse butce kisitliysa raptor tabii ki. skinti hepsinde yasarsin onemli olan senin motora bakman motor araba gibi degil biraz daha naziktir.(tabii yuksek modelleri bilmiyorum)

ömer ula
    öğretmen
     yok
     kayseri
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    benim anladigim kadariyla kardesim sen seklinede bakiyorsun bende basta bakiyordum sonra sonra aylar gecince sekline bakip kararsiz kalinca hepsi guzel gelmeye basladi isin gercegi. goruntu onemliyse butce kisitliysa raptor tabii ki. skinti hepsinde yasarsin onemli olan senin motora bakman motor araba gibi degil biraz daha naziktir.(tabii yuksek modelleri bilmiyorum)
    yamaha ybr125 veya regal raptor 150 alacağım satıcının ilgisne alakasına göre karar vereceğim.gönlüm regal diyor aklım yamaha..ama şimdi bir sorun daha baş gösterdi ehliyet problemi ağustos dönemi kayıtları bitmiş kasıma kaldık. ehliyetsiz motor kullanabilir miyim? şehir merkezine girmeyeceğim zaten işe giderken kullanacağım ama yinede polislerle karşılaşma ihtimali mevcut. motoru ehliyet aldıktan sonra mı alsam belki kış döneminde de motorlar ucuzlar ama sıfır alacağım için değişmeyedebilir. aylık 200 tl yol parası veriyorum otobüs beklemesi de cabası

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    52,443
    Beğenilmiş
    6,963
    Alıntı sergen38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yamaha ybr125 veya regal raptor 150 alacağım satıcının ilgisne alakasına göre karar vereceğim.gönlüm regal diyor aklım yamaha..ama şimdi bir sorun daha baş gösterdi ehliyet problemi ağustos dönemi kayıtları bitmiş kasıma kaldık. ehliyetsiz motor kullanabilir miyim? şehir merkezine girmeyeceğim zaten işe giderken kullanacağım ama yinede polislerle karşılaşma ihtimali mevcut. motoru ehliyet aldıktan sonra mı alsam belki kış döneminde de motorlar ucuzlar ama sıfır alacağım için değişmeyedebilir. aylık 200 tl yol parası veriyorum otobüs beklemesi de cabası
    kışın sıfır makinaların fiyatı düşmez ama pazarlığa daha açık olurlar ikinci el sıfır ayarında daha avantajlı makinada düşebilir
    bence yamaha tercih etme parçaları pahalı honda olabilir regal olabilir kolay gelsin

ömer ula
    öğretmen
     yok
     kayseri
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kışın sıfır makinaların fiyatı düşmez ama pazarlığa daha açık olurlar ikinci el sıfır ayarında daha avantajlı makinada düşebilir
    bence yamaha tercih etme parçaları pahalı honda olabilir regal olabilir kolay gelsin
    hondaya an yamahayı tercih etmiştim ama parçaları pahalıysa madem kararımı gözden geçireyim. ben en iyisi kalbimin sesini dinleyip regal raptor alayım.teşekkürler celil abi
    Konu sergen38 tarafından (20.Ağustos.2013 Saat 17:27 ) değiştirilmiştir.

Emir Tanrıverdi
    işletmeci
     DD-250E
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    hayirli olsun kardes...

ömer ula
    öğretmen
     yok
     kayseri
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hayirli olsun kardes...
    ehliyetim yok 2 ay ehliyetsiz kullanacağım artık ne yapalım otobüslerden bıktım

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    52,443
    Beğenilmiş
    6,963
    Alıntı sergen38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ehliyetim yok 2 ay ehliyetsiz kullanacağım artık ne yapalım otobüslerden bıktım
    Biz duymadık :mrgreen:
    ehliyetsiz kullanana 1400 tl cezası var araç başkasının üzerineyse 1400 de ona yazıyorlar haberin olsun :(

ömer ula
    öğretmen
     yok
     kayseri
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz duymadık :mrgreen:
    ehliyetsiz kullanana 1400 tl cezası var araç başkasının üzerineyse 1400 de ona yazıyorlar haberin olsun :(
    343 tl değil mi?

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)