Arkadaslar merhaba maglum hava guzellesti geleneksel çarsamba bulusmamizi bu hafta gerceklestirelim. Sizlere yazin basindan beri bahsettigim universite motorsiklet klubunu de bu hafta kurdum. Bu carsamba ve persembe universite geneli klup tanitim haftasi. Acacagim klüp masasinda siz degerli arkadaslarimi da gormek istiyorum.
Yer istanbul bilgi universitesi, Santral kampusu. (eyupteki feshaneden 1 km daha ilersi) kampus guzel ve buyuk yeşillikler içinde bir kampüstür. Bu carsamba bulusmasini isterseniz burada da gerceklestirebiliriz.
Saat olarak oglen 1-2 gibi okulun en civcivli olduğu saatler, saati uyan varsa bu saatlerde beklerim.. İsteyen dilediği saatte gelir de maksat biraz da şov gösterisi yapmakokul yönetimiyle konuştum motorları otoparka değil direk kulüp masamızın yanına koyabilicez, bunun yanı sıra yeme içme tüm masraflarınız bizzat kulübüme aittir
Yanımda olmanızı bekliyorum, sevgiler..
Doğukan.

Honda Shadow
istanbul
0 Rh (+)
okul yönetimiyle konuştum motorları otoparka değil direk kulüp masamızın yanına koyabilicez, bunun yanı sıra yeme içme tüm masraflarınız bizzat kulübüme aittir