| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Yorum yapıcam ama yine sevmiyeceksin :mrgreen:
Kawasaki de parça sorunu var piyasayı biraz araştır görücen 2005 model En 500 kullanan bir arkadaşım debriyaj telini 1 ay bekledi ilandaki VN 1500 çok güzel kemikli makina ama yaşı çok ve kmsi yüksek parça ihtiyacı olunca soru işareti ilanda makinanın konjektörü arızalı siparişi verdim alıp takıcam demiş ben olsam parça sorunu yoksa alır takar ilanada makina arızalı yazmazdım
Alıntı:
sinem54 Nickli Üyeden Alıntı![]()
Memnun kalmadımı celil abi motorundan peki arkadaş ?
Bizim zamanızda sorun çıkarmamıştı ama üzerine çok sahip değiştirdi km side bayağı artmış![]()
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)diyorumya bunlara takılırsan herkes her modele bişey cıkarır illaki arıza olacak tabi kawasaki falan daha az yapar tabi parçası pahalı olur evet belki diğer modellere göre daha geç bulunur oda olabilir ama onlara görede cok daha az arıza verir cok daha fazla keyif verir daha mutlu eder
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Aa toprağım gelmişhoşgeldin Sinem. Ben yollardayken ne muhabbetler etmişsiniz böyle :mrgreen:
"CaRPe DieM"

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)ÇOK haklısn hepimiz senle aynı durumda olduğumuzdan RR la devam edip elimizdekinin keyfini çıkarıyoruz
Seninde fark ettiğin gibi bütçe durumu parça bulunurluğu ve makinayı gerekdiğinde satabilme durumu değerlendirildiğinde en mantıklı çok kişinin yöneldiği yamaha dragstar xvs 650 oluyor onuda alırken sık görülen şaft ve defransiyel sıkıntısı varmı diye iyi baktırmak lazım masrafı çok tuzlu oluyor
Değişmez bir durum var bir mal ucuzsa sıkıntılı bir tarafı vardır![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)