| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK
ANKARA
0 Rh (+)Dün ankara da redline motor var oraya bakmaya gittim tipleri nasıl falan bilgi alayım die adamlar hic sallamadı neredeyse.. agızlarından cımbızla laf aldım bisiler ogreneyim die.. gorunuslerine baktım ama hepsinin de, beyaz daytona hepsini ezio ama maddi durumu hesaba katınca 150cc lik regal baya uygun geldi.. adam 0 ına 4500 tl dedi.. hava sogutmalı modelini sordum; cok farketmio 3 saat motoru calısır durumda sabit bırakmazsan hic bi farkı yok dedi ve cok inandırıcı gelmedi ama 130 km/sa hız yapabilio dedi.. sizce cok bi dezavantajı var mı 150cc ligin benm gibi ilk motoru olacak bi adam icin?

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Bayinin deyimine bakarsak Biz demekki boşuna fark verip 250 -350 cc su soğutmalı makinalar almışız hiç fark yokmuş :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
130 kmye çıkmaz 100-110 km anca yazın sıcakta trafiğin içine girince ve uzun yolda 1 saat devamlı kullanımda şişer dinlendirmek gerekir![]()
yok
Ankara
0 Rh (-)
Dostum ankara eski roma hamamının solundaki yoldan az aşağı inince Işıl Motor var. Orası çok daha ilgili ve sorduğun her soruya cevap veriyorlar fiyatları yine aynı hemen hemen. Ancak motoru sadace satarken değil sattıktan sonrada ilgileniyor insanlarla tavsiye ederim birde oraya ugra:mrgreen:.
DD250E-6C "FAK85"2014
Ankara
0 Rh (+)ben 150cc kullanıyorum 130km hız yalan 110 km hız yapıyor. Ancak şişme konusu bende hiç olmadı oyle bir sıkıntı yaşamadım yazın sıcağında artçı ile beraber armada cinnah yokuşu dur kalk trafik cankaya vs. gezdik hiç bir sıkıntı olmadı. İlk motor olarak avantajlı çünkü 50kg civarında daha hafif 250cclere göre yakıtı 15kuruş civarı.
Sonuç olarak üstüne bindimmi 200km inmem 130 140 hız yapsın diyorsan 250cc mantıklı secim olacaktır.
Hızla çok isin yoksa 110 bana yeter yakıt olayıda önemli diyorsan 150cc
YOK
ANKARA
0 Rh (+)hepinize yorumlarınız icin cok tesekkur ederim oncelikle.. benm yapacagım pek uzun yol yok, esk-ank arası yaparım bi, onun disinda sehirici takılcam.. yakıt onemli degi zaten ikisi de az yakıo ama bi anda elimden cıkaracagım butce belli o yuzden 150cc liklere yoneldim.. 4000 tl civarında saglam 2. el 250cc lik bulabilsem onu alırım zatenama bi turlu guvenemiyorum, motor sektorune dair cok bi fikrim olmadıgı icin:(
ısıl motor a da gidecem, ikisinden birine gidecektim redline a bi bakalm dedik, bi de ısıl motor a danısayım![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)