öncelikle hepinizi selamlıyorum
aslında söyleyeceğim çok şey var gecenin bu saatinde .. neyse bi yerden başlayalım
herşey ucuz hemde uzun yol gidebilecek bi chopper aramamla başladı bigün rr yi gördüm resmen tutuldum motora sonra kredi başvurusu yaptım aynı gün bitane buldum fazla incelemeden aldım ekipmanlarımıda aynı gün aldım ve sıkıntılarım başladı
motor sol alttan yağ damlatıyor 4 kere tamire verdim düzelmedi
bu arada 250 cc e-9
radyatör fanları yok radyatör delik ön çamurluk kırıktı arka çamurluk çürüktü koltuk garip şekilde kaplıydıbeyaz duman atıyor reflekteye yollandı fanlar sipariş verildi 3 kere buji yağ değişti far patladı koltuk kaplattım derken bi baktım ki motoru 2 binliraya aldım ve toplamda 1600 masraf yaptım 42 binde
aldığımda km teli kopmuştu bence bi 60 bin garanti var bir buçuk ay oldu sorunlarla uğraşmaktan üye oldum fakat konuyu açamadım .
şimdi perşembeyi bekliyorum pistonları gördüm resimleride var isterseniz yollarım
sözün özü :
bu motorun eksik bütün malzemelerinin siparişi verildi reflekteye gönderildi piston sekman conta v.s perşembe günü hazır olacağı söylendi
okadar heves edip aldım ve bir buçuk ay bu şekilde sürdüm allahtan başıma bişey gelmedi
sizce adam olurmu bunca harcamay![]()

Regal Raptor DD 250E-9
istanbul Avrupa
A Rh (+)
beyaz duman atıyor reflekteye yollandı fanlar sipariş verildi 3 kere buji yağ değişti far patladı koltuk kaplattım derken bi baktım ki motoru 2 binliraya aldım ve toplamda 1600 masraf yaptım 42 binde