Gelemedim :( son sahur![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Hyosung GV 250
İstanbul
A Rh (+)Gelemedim :( son sahur![]()
Yamaha dragstar
istanbul
A Rh (+)Katilan ve katilmak isteyipte gelemeyen tum arkadaslarimiza tesekkur ederim. Guzel bir geceydi her zaman oldugu gibi. Bundan sonrada aksatmadan hafta sonlari ister bulusma ister kamp aktivitelerimiz aksamadan devam edicek..![]()
hyosung gv 250
istanbul
A Rh (+)abi ben istiyorum hergün buluşsak ama işler falan çalşmaya gelmişiz zaten dünya ya :?:
DD-250E
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)celil abi o son resmi koymayaydin iyidi yagiz oglan olmusum
CELIL Abi degilimki bileyim...
At first it was until it rains, after a while it came to until it snows, and now its until we die
Falan filan Juventus Milan Ishhhhh ;)
RR DAYTONA DD 350 E-6C
İstanbul / Tuzla
B Rh (+)Ağustos sonunda zeytinlide yapılacak olan müzik festivaline 2 kişi istanbuldan hareketle gitmeyi düşünüyoruz. Eşlik etmek isteyenleri bekleriz.
DD-250E
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)sanirim bu zeytinli festivaline bizim ekipten bayagi gidecek var. toplansakta mi gitsek ne
CELIL Abi degilimki bileyim...
At first it was until it rains, after a while it came to until it snows, and now its until we die
Falan filan Juventus Milan Ishhhhh ;)
150 dd 2e
İstanbul
A Rh (+)ortam harika görünüyor.... ;)
RR DAYTONA DD 350 E-6C
İstanbul / Tuzla
B Rh (+)Konserler 29 ağustosta başlıyor. Kamp kuracaklar 28inden itibaren giriş yapabiliyor. Zaman yaklaştıkça genel bir planlama yapılabilir.
http:// https://m.facebook.com/zeytinlirockfest?_rdr
Yamaha dragstar
istanbul
A Rh (+)Arkadaşlar bugün havanın durumuna göre saat 3:30 da Bçekmecede toplanıp Durugöl tarafına keşif gezisi yapıcaz ardındanda B.çekmecede akşam ani buluşmagelmek isteyen katılabilir..
Spyder
İstanbul
0 Rh (-)Tuh konuyu gec gordum su anda yesilkoy sahildeyim hwnuz gitmediyseniz katilabilirim. Kacirdiysamda aksam saat yer soyleyin geleyim. 0544 359 69 83
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)