Castrol SF antifiriz ve saf su aldım, %50 karışım koyuyorum doğru mudur son kez sormuş olayım![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Daytona 250
Ankara
A Rh (+)Castrol SF antifiriz ve saf su aldım, %50 karışım koyuyorum doğru mudur son kez sormuş olayım![]()
Daytona 250
Ankara
A Rh (+)Bugün Tiryakioğlu'na gittim, renkli gözlü genç bir arkadaş vardı. 2 haftadır bulunamayan tangır tungur sesini bulup 30 saniyede çözdü, para da istemedi. Evime de yakın, çok iyi oldu burası teşekkür ederim
Bu arada radyatör kapağı da gevşekmiş, diyecek söz bulamıyorum![]()
Konu eek tarafından (01.July.2014 Saat 22:59 ) değiştirilmiştir.
Regal Raptor DD 250E-9B
ANKARA
0 Rh (+)Ben daha gidemedim ama ilk fırsatta gideceğim. Ticarette dikkat ettiğim tek şey dürüst, güvenilir esnaf olsun canımı yesin. Anlattığınız kadarıyla burasıda öyle gibi görünüyor.
Arkadaşlar malumunuz avadanlık kapağının birden ortadan yok olmasısonucunda uzun bir bekleme zamanından sonra kavuşmuştum şimdi ise tatil sırasında yeni motorumun kapağı yine koştu ayrıldı benden
![]()
https://www.regalraptor.com.tr/detai...371&ProdID=648
Eğer benim gibi düşürenler var ise linkte buldum belki yardımcı olabilir.
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
Daytona 250
Ankara
A Rh (+)Kask için Yiba Ulus Motor, Motomax, Mototan, mont için internet (malesef), ayakkabı için YDS (avm ve kendi mağazaları), pantolon için Ulus Işıl Motor (Tech90 var) bakabilirsin. Dizlik, eldiven vs. de Ulus Motor'da bolca mevcut, istersen bedene karar verip internetten de alabilirsin (fiyat daha uygun dersen)..
Daytona 250cc
ankara
A Rh (+)emrahın aldığı çakmaklıları da bi garajda takıversek hani. Levnt abi namı diğer doktor
ellerinden öperiz![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)