Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 5 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu
Toplam 52 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 50 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Samet AKTEPE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Samet AKTEPE
    IT
     Artık yok :(
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı serdar0770 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    insanın yaşadığı yer çok önemliymiş. Eğer bir urun alıyorsan altyapısını araştırıp alacakmışsın. Bir hevese kapılıp kalbinin gittiği yere gidersen bazen tökezliyorsun işte. Belki de istanbulda Ankara da olsaydım cüzi bir miktara sorunsuz yaptırmış keyifle biniyor olacaktım. Ama gel gör ki alanya da herkes bu motordan kaçıyor. Yapmaya çalışanlarda bi buji değiştiriyor bir iki civata sıkıyor sorunu çozemiyor ama 50-100tl almayı biliyor. Sıkıldım artık sövüşlenmekten bu motor yüzünden. Yapamıyorlar şu parça arızalı değişecek diyorlar değişiyor ama hâlâ çözüm yok. Hiç mi bir alanyalı manavgatlı yook bu grupta ya? Birisi çıksa da orda şu usta var bu işin erbabı yaptığı işi zevkle anlayarak yapıyor dese; ama yok. Benim kaderim bu motorun altında ezilmek sanırım. Çevremdeki insanlara bu motor iyi bu marka güzel rahat sorunsuz desem de insanlar artık bana inanmıyor. O yüzden de yaygınlaşmıyor
    Aynı sorun bende de vardı ki ben izmir deyim ADAM gibi servis yok parça satan yok mal gibi kalıyorsun
    ride to live live to ride

Yaşamak için sür, Sürmek için yaşa

serdar0770 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serdar
    muhasebe
     regal raptor 250e-9
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu durumda herşey ihtimalller dahilinde kontrol etmekte fayda var
    Konjektör fazla gaz verdiğinde yüke bindiğinde voltajında değişme varmı kontrol etsinler
    iyigünler celil abi. bunu elektrikçi mi ölçer tamirci mi??

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Ölçü aletleri çok pahalı bişey değil.10 liraya bile bulunuyor dandiklerinden.Tamircide o ölçü aleti yoksa tamirciyim diye dolaşmasın ortalıkta

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,689
    Beğenilmiş
    7,113
    Tamirci ölçer ama bazılarında ölçü aleti yok tanıdık oto ektirikçi varsa oda ölçebilir

Uğur CERTEL
    Teknik Servis Müdürü
     DD350E-6 Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı Samet AKTEPE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı sorun bende de vardı ki ben izmir deyim ADAM gibi servis yok parça satan yok mal gibi kalıyorsun
    Samet ben bodrumda motorumu yaptırdım. Komple motor yaptılar ve cok memnunum. Usta gerçekten işini iyi biliyor.

Samet AKTEPE
    IT
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Ruberjack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Samet ben bodrumda motorumu yaptırdım. Komple motor yaptılar ve cok memnunum. Usta gerçekten işini iyi biliyor.
    Abi hayırlı olsun inş artık başın ağırmaz ben artık o sıkıntıdan kurtuldum motoru sattım :( çocuk sebebiyle binemiyordum çok ta seviyordum kara inci sert bakışlı haşin motorumu

Uğur CERTEL
    Teknik Servis Müdürü
     DD350E-6 Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı Samet AKTEPE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Abi hayırlı olsun inş artık başın ağırmaz ben artık o sıkıntıdan kurtuldum motoru sattım :( çocuk sebebiyle binemiyordum çok ta seviyordum kara inci sert bakışlı haşin motorumu
    Samet inşallah istediğin buydu. Benim anladığım kadar senin kara inci yi biraz zor unutacak sin.
    Güzel olan her şey hep zor olandır.
    Keşke 10 kere düşünüp kara verseydin.
    Ben motora o kadar bağlandım ki ilk aldiğimda sadece 2 vites problemi vardi. 1000tl verdim ve şanzıman degistirdim. Bunu yapan usta motorum blokta conta yok diyerek conta kesmis ve yapistirmiş.
    Motor hararet yapiyor diye 3 kere ustanin yanina gitim ve durumu anlattim. Her gun 4 saat baksin diye bekledim. Birşey yok diyerek beni geri gonderdi.
    Bu olay tabi Turgutreis de oldu. Emin olmak icin bodrumda ki enis motora götürürken motor elimde kaldi. 1500 tl daha masraf cikti.
    Kara meleğime o kadar baglandim ki ona yapt8gim hic bir masraf gozumde değil.
    Yaptigim masraf belki yeni motor fiyatı kadar oldu ama onun yerini asla tutamaz. Hayirli olsun. :(

Samet AKTEPE
    IT
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Samet inşallah istediğin buydu. Benim anladığım kadar senin kara inci yi biraz zor unutacak sin.
    Ben motora o kadar bağlandım ki ilk aldiğimda sadece 2 vites problemi vardi. 1000tl verdim ve şanzıman degistirdim. Bunu yapan usta motorum blokta conta yok diyerek conta kesmis ve yapistirmiş.
    Motor hararet yapiyor diye 3 kere ustanin yanina gitim ve durumu anlattim. Her gun 4 saat baksin diye bekledim. Birşey yok diyerek beni geri gonderdi.
    Bu olay tabi Turgutreis de oldu. Emin olmak icin bodrumda ki enis motora götürürken motor elimde kaldi. 1500 tl daha masraf cikti.
    Yaptigim masraf belki yeni motor fiyatı kadar oldu ama onun yerini asla tutamaz. Hayirli olsun. :(
    Motorumdan ayrılmak hiçte kolay olmadı abi ben de çok masraf ettim umurumda olmadı yeter ki o iyi olsun dedim ama işte en başta iş değişti seyrek biner oldum sonra çocuk büyüdükçe ayrılmak zor oldu baktım seçim yapmak zorunda kalacağım e kışta geliyor mecburen sattım ama içimdeki ruh asla durmaz ilk fırsatta alacağım ilerki yıllarda tekrar teş ederim abi eyw

serdar0770 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serdar
    muhasebe
     regal raptor 250e-9
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bildiğin duygulaeımı anlattın abi ya. Sonunda sıkıntım çozuldu motor canavar gibi oldu şimdi ise motor sanki harley davidson gozum de. Tek sorunu titreşimi ama motor muhteşem oldu allahıma şukur. İnşallah bundan sonra sadece periyodik bakımları olur. Eğer motoru almayıp ettiğim masrafları da üzerine eklesem bajaj alırdım . Ama hayalimdeki tarz olmazdı

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,689
    Beğenilmiş
    7,113
    bildiğin duygulaeımı anlattın abi ya. Sonunda sıkıntım çozuldu motor canavar gibi oldu şimdi ise motor sanki harley davidson gozum de. Tek sorunu titreşimi ama motor muhteşem oldu allahıma şukur. İnşallah bundan sonra sadece periyodik bakımları olur. Eğer motoru almayıp ettiğim masrafları da üzerine eklesem bajaj alırdım . Ama hayalimdeki tarz olmazdı
    Serdar makinanın düzelmesine sevindim mutlu sona ulaştın inşallah bundan sonra keyifle tadını çıkarırsın

Sayfa 5 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)