Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Siz olsanız?

Merhaba Arkadaşlar Abiler,

Fikrinizi alayım dedim
    DD E9Bmi yaklaşık 4.000TL ye alıp üşenmeden 2.650 TL masraf yaptım (egsozlar, lastikler, bakımlar-tamiratlar, ayna-far , kromaj yenilemeleri, radyatör yenileme vs.. ) ve baya adam oldu diyebilirim.
    Fakat genelde sadece haftasonları çalıştırdığım için ilk çalıştırmada eksozdan hafif kara duman geliyor, ayrıca daha öncede belirttiğim gibi yokuş yukarı çıkarken vites boşa düşüyor.
    Usta bu egsoz dumanının yağ yakma olduğunu ve pistonlar sızdırmazlıklarından kaynaklandığını piston-segman bakımı gerektiğini zaten şanzımandada problem olduğunu ve sorunu gerçekten çözmek istiyorsak ya satacaz yada motoru açmak gerektiğini tekrarladı. Bujilere ve motora zarar veriyomuş bu şekilde çalışması
    MOTORU İNDİRMEK ELDEN GEÇİRİP GERİ TOPLAMAK YAKLAŞIK 1.500TL, AMA BU İŞLEM YAPILINCA BAŞKA HİÇBİR SORUNU KALMAYACAK.
    Satmak istemiyorum alacağım motora yine para saçacağım büyük ihtimal :(

BONUS SORUSU: PİSTON SEGMAN ELDEN GEÇTİKTEN SONRA TİTREŞİMDE BİRAZDA OLSA AZALMA OLURMU?

Tşk.

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    abi öncelikle geçmiş olsun yaptığın masraflar zaten çok ciddi rakamlar motorun yarı fiyatına gelmiş neredeyse vitesin boşa düşmesi hemen hemen bütün regallerde var 2. vitesten boşa düşüyor ben aynı problemi 2012 modeldede yaşadım ama sorun yapıcak şanzımanı indircek kadar büyük bir problem değil şahsi fikrimi soracak olursan makinayı değerinde satmaya çalış model yükselt çok fazla problemle karşılaşcağına para saçaçağını sanmıyorum rutin bakımlarını kaçırmazsan büyük problem çıkmaz makinada bonus sorunada gelecek olursak titreşimde değişiklik olcağını ben şahsım olarak pek sanmıyorum

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Egemen senin makina eski kasa o kasalarda vitesden atma vites sekromeç lerden yapar 3 adetlik setten oluşuyor fiyatı 110 tl gibiydi motor sökünce piston sekman yenilenir gereken diger parçalar yenilenir masraf yükselir senin daha önce yaptığın masrafın üzerine bunlarda binince bence değmez satıp üzerine para ekleyip blansörlü az km li bir makina almak daha iyi olur tabi son kara senin hayırlısı olsun

kemal yücetürk
    Diş Hekimi
     Regal Raptor Bobber
     afyonkarahisar
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    İlk çalıştırmada motor soğukken eksozdan hafif siyah duman atması normaldir. Sıfır motor dahi bunu yapar.Isınınca düzelir.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı toothbrush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk çalıştırmada motor soğukken eksozdan hafif siyah duman atması normaldir. Sıfır motor dahi bunu yapar.Isınınca düzelir.
    Siyah duman atması yağ yakma belirtisidir beyaz duman su buharıdır zararsızdır ilk çalıştırmada atar ısınınca keser
    Sadece ilk çalıştırma anında siyah duman atıp ısındıktan sonra sürüş sırasında gaz verdiğinde siyah duman atmıyorsa sibop lastikleri bozuk kaçırıyor olabilir park halindeyken sibop hafif yağ sızdırması yapabilir ilk çalıştırmada atar sonra keser sibop lastikleri değişince duman atmayı keser sekmanlarda sorun olmayabilir

Tanju Mayda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tanju Mayda
    Fotoğrafçı
     RR DD 150 E2
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Egemen, titreşimde azalma olacağını hiç zannetmiyorum, çünkü senin motorda krank balansörü yok.
    Makinana çok masraf yapmışsın, yeni motor fiatına getirmişsin neredeyse ve de hala sorunlar devam ediyor ve edeceğe de benzer.Benim fikrim hiç daha fazla uğraşma sat gitsin.
    Ve alabiliyorsan sıfır km. motor ya da km. si çok çok az bir motor almaya çalış.
    Rodajını kendinin çıkmadığı makinayı km. si az da olsa tavsiye etmem aslında, kullananın nasıl kullandığını bilmediğim sürece.
    Ölümle yaşamın tam ortası
    yani
    SIFIR NOKTASI

kemal yücetürk
    Diş Hekimi
     Regal Raptor Bobber
     afyonkarahisar
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    2011 den önceki makinalarda krank balansörü yok. Bu nedenle titreşim fazla. 2011 ve üstü model tercih edin.

abiler iyi diyonuz hoş diyonuzda, bunu satsam (ki satmak ayrı bi dert) 4-5 üstüne koyup sıfır alsam onuda evin önünden çalarlar diye korkuyom (site kapalı ama sitede güvenlik yok).
    sonra gecenin 3ünde suriyeye şiir yazmiim burdan

ben bi düşüniim bu konuyu, hanımda ikna olup levyeyle karşılık vermezse belki elden çıkarmayı düşünebilirim rüzgarınoğlu'nu

kemal yücetürk
    Diş Hekimi
     Regal Raptor Bobber
     afyonkarahisar
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı nenickila Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abiler iyi diyonuz hoş diyonuzda, bunu satsam (ki satmak ayrı bi dert) 4-5 üstüne koyup sıfır alsam onuda evin önünden çalarlar diye korkuyom (site kapalı ama sitede güvenlik yok).
    sonra gecenin 3ünde suriyeye şiir yazmiim burdan

ben bi düşüniim bu konuyu, hanımda ikna olup levyeyle karşılık vermezse belki elden çıkarmayı düşünebilirim rüzgarınoğlu'nu
    350 likler 12.500 olmuş . Zıpladı fiyatlar bu sene

Crime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yusuf Efdal ALPER
    Ziraat Mühendisi / Web tasarımcı
     Ghost 350 cc
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Bence sat gitsin 2006 2007 model sorunlu bir makinanın kendini toparlaması kolay olmuyor ki yağ kaçırma mevcutsa ki motor bır sokulup takıldı mı gerisi yalan dolan bir daha kendine gelmez bu noktada sana ıster 2013 2014 150lilik olsun ister 250 lilikler olsun Mersinde Pozcu Kushimatodan bangır bangır geçmen senı mutlu edıcektır fazlasıyla.Ha gel gelelim şu mevzuya mersınde evın ıcıne koysan motoru yıne calarlar bu oturdugun semte gore degıskenlık gosterebılır ama motoru sokağa koyuyorsan senın 250lıılgı sırf yedek parcası ıcın dahı calarlar yanı eski calınmaz dıye bır sey yok :D Son olarak 4 mevsımın yaz oldugu yerde motora ozellıkle chopper a bınmenın keyfı başkadır surucen papazın bahcesıne kafana esıcek surucen kız kalesıne surucen kanlı dıvaneye hıc bır sey yapamadın ınıcen sahıle yunuslarla konusa konusa suruceksın ama mersınde motorsıklet sart ben bunu bılır bunu derım

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)