Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1606 Toplam 7745 Sayfadan BirinciBirinci ... 60611061506155615961604160516061607160816161656170621062606 ... SonuncuSonuncu
Toplam 77442 adet sonuctan sayfa basi 16,051 ile 16,060 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Online geyik

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Alıntı Rainmaker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman ayılmama yardımcı olması maksadıyla dinlemekte olduğum bu gürültülü musiki eserini, beğeneceğini düşündüğüm Ankaralı üyemiz Mezarkabul'a yolluyorum... esen kalın...

https://www.youtube.com/watch?v=1DVDQwkYRCk
    Güzel şarkı abi Bi ara arkadaşlarla stüdyoda çalacaz diye 20 kere falan dinlemiştim.Sonra ne olduysa çalmadık başka şarkı çalmıştık.

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Sentenced candır aga... Kuzey Avrupa'dan babam çıksa dinlerim... Candı daha doğrusu zira dükkanı kapattılar biliyorsun, kendi cenazelerini kendileri kaldırdılar...

Sen ne çalıyorsun? Grup falan var mı?

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Sentenced candır aga... Kuzey Avrupa'dan babam çıksa dinlerim... Candı daha doğrusu zira dükkanı kapattılar biliyorsun, kendi cenazelerini kendileri kaldırdılar...

Sen ne çalıyorsun? Grup falan var mı?
    Grubu ben çok bilmiyom.Gruptan arkadaş demişti bunu çalalım diye Liseden arkaşlarla giderdik stüdyoya.Ama iş hayatına atılınca artık çok zor bir araya gelebiliyoz.Ben bateri çalardım.Evde de baterim vardı ama taşınacaz diye yolda zarar görür diye sattım.Sonra taşınmadık.Hayattaki en büyük pişmanlığım.Şimdi yeniden almaya kalksam babamdan bir daha bi dünya küfür yerim.

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    iş hayatı+evlilik = rock star hayallerinin sonu

ben de bass çalıyorum ama senin de saydığın sebeplerden ötürü çalıyordum desem daha doğru olur, 2-3 senedir elime bass bile almadım. Grubum dağılalı seneler oluyor. 20 li yaşlarda bi 7-8 sene kadar istanbulun bütün barlarında çaldım. Hayat çok güzeldi.

Ama bir karar vermen gerekiyor ya hani : Hobi olmak için fazla ciddiydi, iş olmak için ise fazla gayriciddi... Albüm aşamasına gelince bitti. Ha kaydetsen ne olacak, sonradan 2 tane albümü olan o grubun gitaristi de şu anda yazılım firmasında çalışıyor. Ülkemizin gerçekleri, Mustafa Pektemek'in, Serdar Ortaç'ın, saçma sapan mankenlerin(!) trilyonlar kazandığı bir ülkede ne kadar yetenekli olduğunun hiçbir önemi yok...

Ha inatla yapanlar yok mu, var tabii, onlara da saygımız sonsuz ama benim hep hayatımı kazanmam gerekiyordu.

90 lı yıllar çok farklıydı, tanıdığım bütün erkekler uzun saçlı ve gitar falan çalıyordu. Yetenek önemliydi, herkes bir konuda kendini geliştirmeye çalışıyordu. Şimdi 15-25 li yaşlarda Iron Maiden tişörtü giyen bir genç görsem durdurup muhabbet ediyorum. O kadar azaldı sayıları... Gitar, bateri görseler bomba diye karakola götürürler, adam yetenek diye iphone daki uygulamalarını ya da bilgisayar oyununda yarattığı karakterin level bilmemkaç olduğunu anlatıyor...

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    iş hayatı+evlilik = rock star hayallerinin sonu

ben de bass çalıyorum ama senin de saydığın sebeplerden ötürü çalıyordum desem daha doğru olur, 2-3 senedir elime bass bile almadım. Grubum dağılalı seneler oluyor. 20 li yaşlarda bi 7-8 sene kadar istanbulun bütün barlarında çaldım. Hayat çok güzeldi.

Ama bir karar vermen gerekiyor ya hani : Hobi olmak için fazla ciddiydi, iş olmak için ise fazla gayriciddi... Albüm aşamasına gelince bitti. Ha kaydetsen ne olacak, sonradan 2 tane albümü olan o grubun gitaristi de şu anda yazılım firmasında çalışıyor. Ülkemizin gerçekleri, Mustafa Pektemek'in, Serdar Ortaç'ın, saçma sapan mankenlerin(!) trilyonlar kazandığı bir ülkede ne kadar yetenekli olduğunun hiçbir önemi yok...

Ha inatla yapanlar yok mu, var tabii, onlara da saygımız sonsuz ama benim hep hayatımı kazanmam gerekiyordu.

90 lı yıllar çok farklıydı, tanıdığım bütün erkekler uzun saçlı ve gitar falan çalıyordu. Yetenek önemliydi, herkes bir konuda kendini geliştirmeye çalışıyordu. Şimdi 15-25 li yaşlarda Iron Maiden tişörtü giyen bir genç görsem durdurup muhabbet ediyorum. O kadar azaldı sayıları... Gitar, bateri görseler bomba diye karakola götürürler, adam yetenek diye iphone daki uygulamalarını ya da bilgisayar oyununda yarattığı karakterin level bilmemkaç olduğunu anlatıyor...
    Aynen abi doğru söylüyorsun.Hayat şartları herkesi para kazanmak için bir işe girmeye zorluyor.Ne kadar kullanacağımızın meçhul olduğu şeylere özendiriyor.Sırf bu hevesler yüzünden hayallerinden vazgeçen birçok insan var dünyada.Birçok yetenek(sadece müzik konusunda değil) heba olup gidiyor.Niye?Çünkü çalışıp para kazanıp o parayı harcaması gerekiyor.Bizde öyleyiz tabiki.Ama sen,ben ve bu forumdaki abiler-kardeşler birçok insanın aksine robotlaşmaya karşı çıkıp hayallerini gerçekleştirmiş.Diğer insanlar yataklarında ölmeyi beklerken ''Keşke bi motor alsaydım da yollara düşseydim.'' yada ''keşke x enstrümanını alıp çalmaya çalışsaydım.'' yada ''keşke x işinde çok iyiydim.Az paraya sevdiğim işi yapsaydım.'' diye iç geçirecekler.Ama biz onlardan biri olmayacağız.Ve bununla gurur duyuyorum.

Uğur CERTEL
    Teknik Servis Müdürü
     DD350E-6 Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Herkese Günaydınlarrrr

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,780
    Beğenilmiş
    2,443
    Vakit geçip tünaydın olmadan herkese bir günaydın diyelim...

Haftaya yeni başladık demi, yarın yarıya gelicez

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    50,434
    Beğenilmiş
    6,754
    Herkese Günaydınlar Raptor Riders Ailesi

Caner Gül
    Mekanik Proje Tasarım
     Yamaha XVS950 A Midnight Star
     Ä°stanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1,074
    Beğenilmiş
    898
    Günaydın millet bir bulutlu günden daha herkese selam..

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Gooood morrrrning Vieetnaaam! (liseliler bilmez bunu)

Bu arada iki alttaki mesajında benim fotoğrafımı izinsiz olarak paylaşan Celil Başkan'a teesüflerimi sunuyorum. Alışmaya çalışıyoruz dedik, acemiyiz dedik, hem güvenlik önemlidir, niye hemen herkese reklam ediyorsunuz ki beni

Sayfa 1606 Toplam 7745 Sayfadan BirinciBirinci ... 60611061506155615961604160516061607160816161656170621062606 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 19 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (1 kayıtlı ve 18 misafir)

1. CELİL

Bu Konu için Etiketler