Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 4 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu
Toplam 80 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Süleyman Bal
    Emekli
     Yamaha dragstar 650 sport
     İstanbul
    Beğenmiş
    7,062
    Beğenilmiş
    1,043
    Umut, iyi akşamlar...
    Spyder için ben sahibinin telefonunu aldım yarın arayacağım. satıcı ile sözleşirsek gidip bakacağım. seni bilgilendiririm.
    Konuya şu ana kadar dahil olmamamın nedeni ben de klasik model makinamı sattığımdandır. Yoksa arkadaşlarımızın yardım isteklerini görmemezlik değildir.

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı spue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Umut, iyi akşamlar...
    Spyder için ben sahibinin telefonunu aldım yarın arayacağım. satıcı ile sözleşirsek gidip bakacağım. seni bilgilendiririm.
    Konuya şu ana kadar dahil olmamamın nedeni ben de klasik model makinamı sattığımdandır. Yoksa arkadaşlarımızın yardım isteklerini görmemezlik değildir.
    ve süleyman abim yine jestini yapıp herkesi mutlu etmeyi başarıyor

abi bu arada sen klasiği sattın mı ?

Süleyman Bal
    Emekli
     İstanbul
    Beğenmiş
    7,062
    Beğenilmiş
    1,043
    Alıntı 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ve süleyman abim yine jestini yapıp herkesi mutlu etmeyi başarıyor

abi bu arada sen klasiği sattın mı ?
    Hayır,
    Adı üzerinde KLASİK

UfoGörenMasumÖğrenci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Ulamış
    Öğrenci
     Spyder 250
     Ankara ve Düzce
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Umut, iyi akşamlar...

Abicim ben o adamı bir türlü anlayamadım. Adam bi diyor borcum var. Bi diyor kapora gönder bi diyor balansörlü bir diyor balansörlü mü bilmiyorum sonrada balansörsüz oldugnu söylüyor. Bilemedim. Balansörsüzler Dansöz diyorlar ?

Çok teşekkür ederim bu arada. Bende klasiğe bakcam galiba. En son attığımız klasiğe baktın mı abicim ?
    Özü Gülmeyenin Yüzü Güler mi ?

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    anladığım kadarıyla Süleyman abi de 9b den bahsediyor en son gönderdiğin ilan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...69465235/detay

Umut Ulamış
    Öğrenci
     Spyder 250
     Ankara ve Düzce
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anladığım kadarıyla Süleyman abi de 9b den bahsediyor en son gönderdiğin ilan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...69465235/detay
    Vallahi ben anlayamadım. Süleyman abimiz söyler birazdan ...

Süleyman Bal
    Emekli
     İstanbul
    Beğenmiş
    7,062
    Beğenilmiş
    1,043
    Alıntı UfoGörenMasumÖğrenci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abicim ben o adamı bir türlü anlayamadım. Adam bi diyor borcum var. Bi diyor kapora gönder bi diyor balansörlü bir diyor balansörlü mü bilmiyorum sonrada balansörsüz oldugnu söylüyor. Bilemedim. Balansörsüzler Dansöz diyorlar ?

Çok teşekkür ederim bu arada. Bende klasiğe bakcam galiba. En son attığımız klasiğe baktın mı abicim ?
    Umut,
    Makine gönül işidir. Ben almadan önce tarzım belli idi. ancak ekonomik ve sosyal durumlardan dolayı alabileceğim motor ve marka sayısı belli idi. (bana göre özel yapımlar hariç ülkede chopper tarzı 2 makine var. RR klasik ve RR spyder.) Benim gönlüm hep spyder idi. Ancak bulamadım. Ve araştırırken ilk makinam 250 Klasik oldu. Birkaç soruna çıkardı yapılınca canavarlaştı ben çok mutlu idim. Çok zevk alarak bindim. Sonra satın aldığım spyder'ı gördüm ve onu aldım.
    Onun için Klasik makinamı satışa koydum...
    Demem o ki, Sonradan değiştirme imkanına sahip değilsen, GÖNLÜNE DÜŞEN MAKİNAYI al.
    Balansörlü/süz olayı ise titreşim ile ilgili, titreşimde yapacağın yol ile ilgili, uzun km'ler yapacaksan ve molayı az vermeyi düşünüyorsan, yaşında bizim gibi ise titreşim rahatsız eder. AMA ben bir DANSÖZ bulsam ömür boyu artçım yapardım.

Umut Ulamış
    Öğrenci
     Spyder 250
     Ankara ve Düzce
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Umut,
    Makine gönül işidir. Ben almadan önce tarzım belli idi. ancak ekonomik ve sosyal durumlardan dolayı alabileceğim motor ve marka sayısı belli idi. (bana göre özel yapımlar hariç ülkede chopper tarzı 2 makine var. RR klasik ve RR spyder.) Benim gönlüm hep spyder idi. Ancak bulamadım. Ve araştırırken ilk makinam 250 Klasik oldu. Birkaç soruna çıkardı yapılınca canavarlaştı ben çok mutlu idim. Çok zevk alarak bindim. Sonra satın aldığım spyder'ı gördüm ve onu aldım.
    Onun için Klasik makinamı satışa koydum...
    Demem o ki, Sonradan değiştirme imkanına sahip değilsen, GÖNLÜNE DÜŞEN MAKİNAYI al.
    Balansörlü/süz olayı ise titreşim ile ilgili, titreşimde yapacağın yol ile ilgili, uzun km'ler yapacaksan ve molayı az vermeyi düşünüyorsan, yaşında bizim gibi ise titreşim rahatsız eder. AMA ben bir DANSÖZ bulsam ömür boyu artçım yapardım.

Abi uzun yol yapacağım. Her dakka mola vermeyı sevmem. Böyle koyup giderim ben. bende senın ilk motor aldıgın gibi düşünüyorum şuan. Spyder bulsam temiz alcam ama bütcem yetmiyor. Aldı mı şöyle en az 2 en fazla 3,5 sene bincem. Klasik alayım bari Değneğin iki ucu muhabbetindeyim şuan . Nereye gitsem bataklık :D Arayışlardayım bakıyorum arıyorum :D

Süleyman Bal
    Emekli
     İstanbul
    Beğenmiş
    7,062
    Beğenilmiş
    1,043
    Alıntı UfoGörenMasumÖğrenci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi uzun yol yapacağım. Her dakka mola vermeyı sevmem. Böyle koyup giderim ben. bende senın ilk motor aldıgın gibi düşünüyorum şuan. Spyder bulsam temiz alcam ama bütcem yetmiyor. Aldı mı şöyle en az 2 en fazla 3,5 sene bincem. Klasik alayım bari Değneğin iki ucu muhabbetindeyim şuan . Nereye gitsem bataklık :D Arayışlardayım bakıyorum arıyorum :D
    Umut,
    Benim bakacağım dediğim spyder sanırım balansörsüz. Başkan daha iyi bilir. Yine de istersen yarın satıcı arakadaş ile kontak kurmaya çalışırım.

Umut Ulamış
    Öğrenci
     Spyder 250
     Ankara ve Düzce
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Balansörsüzse zahmet etme canım abim. Ben arkadaşla kontak kurdum. 3 gündğr konuşuyordum fakat bana hergün başka birşey söyledi. Bugünde balansör olayında konuşunca tamamen vazgeçtim o motordan. Balansörsüzse gerek yok. Titreşime pek fazla tahammülüm yok İlgin için teşekkür ederim Süleyman abi ..

Sayfa 4 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)