Günaydın RaptorRiders haftanız güzel geçsin. Tüm Türkiye'ye geçmiş olsun bu alçak saldırılar her geçen gün daha da artıyor sonumuz kötü. Ankara size de çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Kawasaki VN900
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Günaydın RaptorRiders haftanız güzel geçsin. Tüm Türkiye'ye geçmiş olsun bu alçak saldırılar her geçen gün daha da artıyor sonumuz kötü. Ankara size de çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize.
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)günaydın güzel RR ailesi![]()
Kawasaki Vulcan 800/Vn800
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Günaydın RaptorRiders ailesi. Ben İzmir'e döndüm. Hepinize iyi haftalar. Ankara'da hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Umarım hiçbirimizin yakınları değildir...
Regal Raptor 150e2
İstanbul - Beyoğlu (Avrupa Yakası)
0 Rh (-)Güzel Haftalar RR ailesi...![]()
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)herkese günaydınlar.....![]()
Regal Raptor Spyder 250
Muğla - Bodrum
AB Rh (+)Gunaydin...guzel bi hafta olsun herkes icin

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Herkese Günaydınlar iyi haftalar Raptor Riders Ailesi
Küba SL200
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Günaydın ,hayırlı haftalar , bol kazançlar RR![]()
Normal de takım elbise giydiğinde daha ağır adımlarla yürüdüğünü anımsa ve kimseyle yarışma. Görev paylaşımı yaptık, o işe ’racingci’ kardeşler bakıyor.
Yamaha Dragstar 650
İzmir/Bornova
A Rh (-)Günaydın RR kardeşlerim, dovahkiin' ime kavuşmama son bir gün![]()
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Günaydın RR ailesi.
Hala olayın şokunu atlatamadım. Bazılarına şaka gibi gelen bu saldırı 2-3 dakika ile bizim hayatlarımızı da bitirebilirdi.Ankaradaki kardeşlerime artık gelinde buluşalım yada şuraya gidelim demeye korkar oldum.utanır oldum.memleketin bu hali nereye gidiyor ve nereye gidecek. Sokağa çıkmaktan korkar hale geldik.kaldıki kardeşlerimizin ailemizin yüzünü görelim. Kusura bakmayın azimi bozmak zorundayım. Bu kodumun çocuklarını tektek asmadiktan sonra bu insanların içinde rahat etmez .şu güzel vatanımızı halkımızı göz göre göre delirtmeye vicdansız yapmaya çalışan bu insanlara soylecek laf bulamıyorum. Öfkem ve hislerim o dereceki 1 kaşık suda boğabilir bu insanları. Gel gör ki elden birşey gelmiyor.birazda korkmuş olsa gereğim dediğim gibi kıl payı kurtulduk.ama bizler gibi çocuklar anneler dedeler kadınlar oralarda saçılmış paramparça. Öğrenciler sınavdan çıkmış eğlenmeye gitmişler kimisi evine dönmeye çalışıyor. Vicdansız namussuz herifler sivil halktan ne istediniz.allah sizin yedi sulalenizin belasını versin onun bunun çocukları
Kusura bakmayın öfkem haddinden fazla
Şu anda 105 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 105 misafir)