ahbe kardeşim ahbe tertibim o işin uzmanı benim bana sorsana bizim dükkanda hallederiz merak etme hem komple bi cıla geçeriz motora,uğraşıpta bozma nikelajı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
hyosung GV250
istanbul
0 Rh (+)ahbe kardeşim ahbe tertibim o işin uzmanı benim bana sorsana bizim dükkanda hallederiz merak etme hem komple bi cıla geçeriz motora,uğraşıpta bozma nikelajı
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)yazı aynen şöyleymiş sürüden ayrılanı kurt kapar devamıda şöyle kırmızı ışıkta durmadan önce arkadan gelen arabanın süratini kontrol et sonra ailenin içini sızlatma
dip not burda aile raptorriders oluyor
Konu kıvılcım tarafından (08.September.2008 Saat 21:36 ) değiştirilmiştir.
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)poşetin akibeti ne oldu![]()
RR Spyder 250
İstanbul - Sultangazi - (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)benim de motorun egzozlarinda aynı sorunlar var. İlk olarak tahtayı deniyecegim herhalde
Kuba Superlight 200
İzmir-bornova
A Rh (+)bendede aynı sorun var sütle çıkarmak biraz şaşırttı beni açıkçası :D
RR Spyder 250
0 Rh (+)
Kawasaki Vulcan 800/Vn800
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Bayağı eski bir konu hortlamış. Malesef hepimizin motorlarının başına gelebiliyor bu durum. Ben şu şekilde çözüyorum. Motoru çalıştırıp egzoz biraz ısınıp üzerindeki plastik malzeme hamur kıvamına geldikten sonra, elime geçirdiğim egzozu çizmeyecek ama plastiği de üzeriden kazıyacak malzeme ile çıkarıyorum yavaş ve dikkatli bir şekilde. Kendine güvenen bu malzemeyi ahşap da yapabilir, jlet de yapabilir, bozuk para da yapabilir. Tercih size kalmış![]()
RR Spyder 250
0 Rh (+)
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Ayakkabı izi falan kauçuk plastik izlerini boya izlerini yok etmek için. Deponuza bezi sokun. Benzinlensin biraz. Sonra scak egsozdaki lekelere sürün ovalayın. Ne çizer ne iz kalır.
Motoru stop edip yapın ama. Canlı molotofa dönüşmeyin sonra allah korusun![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)