Sevinçliyim araba işini ABBAS'ı yolcu etmeden çözücez inşallah
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Sevinçliyim araba işini ABBAS'ı yolcu etmeden çözücez inşallah
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Sıkıntı değil murat abi. Gidelim de gideriz. Şu motoruna binmeye başla bak seni nerelere götürcem
müdahale yerinde olmuş.
Hakan. Geç olsun güç olmasın. Üzüldüm alçın alınmadı diye ama bekleyince sevinen sen olcaksın. Sabret geçer. Kitap okumaya dewam..![]()
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Abi aldora çalışsın zaten biz yerken canlı performans ile sıcak sıcak fotolari paylasiriz.. Yemis içmiş kadar olur sayende gelemez abi zor yani gelebilmesi.. Yoksa nazire sitem değil bizimkiside yani koskoca İzmir il teşkilatı gelebiliyosa Ankara il teskilati bunun altında kalmaması lazım ama gelemez çok izin kullandı çıkkkkkk gelmemesi lazim
Küba SL200
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)murat abi senin bu gözler beni tribe sokuyor![]()
Normal de takım elbise giydiğinde daha ağır adımlarla yürüdüğünü anımsa ve kimseyle yarışma. Görev paylaşımı yaptık, o işe ’racingci’ kardeşler bakıyor.
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)Kardeşler, helal olsun hızınıza yetişemiyorum...
Uğur, Hayırlı olsun araç mı? alıyorsun. Makinayı bir başka başlıkta satabilirim demiştin. Ben de Y.m.h. ve H.nd. kafilesine takılıyorsun sanmıştım.
Kawasaki Vulcan 800/Vn800
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Abi birakin Aldora'yi nereye geliyor? O anca fotogtaf ister, onlara bakar, yorum atar, yaninizdayim der lafta kalir. Bende hic sanmiyorum Aldora'nin gelebilecegini. Ayrica eski motorculardan kim kalmis. Uzun yol yapmaktan cekiniyordur simdi o. Bosverin biz keyfimize bakalim![]()
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Ben koskoca Ankara il teşkilatı olucam alırım otobüs biletini sabahtan gelir ankarayi temsil eder gece 1 otobüsüne biner sabahta işime giderim.. Haftalık iznimde.. Ama şimdi böyle şeyler yazmak istemiyorum.. Üzülmesin boşuna yazmiycam hayır.. Periscopedan canlı yaparız aldoramiza.. Gelemez yok yok..
Şu anda 230 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 230 misafir)