Denedim hava ayarını ama işe yaramadı çift karbürator oldugu için ikisindede ayar vidasi vardı 2 buçuk tur çevirdim 3 ve 3 bucuk denedim ama degisiklik olmadı hiç
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Bobtail 125
Avusturya Linz
A Rh (+)Denedim hava ayarını ama işe yaramadı çift karbürator oldugu için ikisindede ayar vidasi vardı 2 buçuk tur çevirdim 3 ve 3 bucuk denedim ama degisiklik olmadı hiç
Kawasaki vulcan 800
Tekirdağ Çerkezköy
A Rh (+)Karbüratörlerin benzin tahliyelerini açıp içindeki benzin akana kadar bekleyin.Bujileri söküp aralık mesafelerini kontrol edin ve temizleyin.Jikle açıksa da kapatıp deneyin.Karbüratör vakum lastiklerinde kaçak,yırtılma da olabilir.
Konu e.erbaş tarafından (29.April.2016 Saat 00:28 ) değiştirilmiştir.
Zamanı yenemezsin
Daytona
Ankara/Çankaya
0 Rh (-)Hava ayarı ile olmadıysa benzin yetiştiremiyorda olabilir. Sen en iyisi tanıdık bir tamirciye git.
Regal Raptor Bobtail 125
Avusturya Linz
A Rh (+)Çok saolun verdiginiz bilgiler için tamirci yolu gözüktü sanırım eski sahibine soruyorum bende öyle bişey yoktu sende sürdün baktın diyo motora ve sonra 200 km minibüsle getirdik ondan sonrami oldu acaba odur budur calistiramadik bi türlü :(

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba okan Avusturya'dan aramıza hoş geldin yeni makinan hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan inşallah![]()
Karbüratöre depodan pislik gelmiş olabilir ergün'ün dediği gibi karbüratör altında pislik tahliye vidaları var onları açıp içerideki varsa pisliği dışarı atmayı deneyebilirsin kolay gelsin birde benzin filitreside pislik gelip tıkanmış olabilir
Regal Raptor Bobtail 125
Avusturya Linz
A Rh (+)Hoşbulduk teşekkür ederim gerçekten tahmin ettiğimden daha sıcak ve yardımsever karşıladınız beni umarım dostlugumuzda daim olur .. o dediginiz tahliye vidalari baska bir motordan resimli gösterme şansınız olurmu acaba? Bunda aynı yer neresi ise onu bulup temizleyeyim birde
Kawasaki vulcan 800
Tekirdağ Çerkezköy
A Rh (+)Dostum mesajını yeni gördüm yoksa fotoğraf çekerdim. Ama vidalar çok basit yerde karbüratörlerin altlarında benzin tahliyesi hortumları var alt tasın yan tarafında düz tornavida ağızlı vidaları göreceksin.
Zamanı yenemezsin
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)okan hosgeldin aramıza motorun hayırlı olsun güle güle kazsız belasız kullan sorun banada bi karbüratör temizliği ayarı gerekiyo gibi geldi ama inşallah halledebilirsin
Regal Raptor Bobtail 125
Avusturya Linz
A Rh (+)Gerçekten çok teşekkür ederim hepinize siz olmasaniz motoru cektirmeyle servis servis ugrasacaktim alttaki vidayi söküp biraz akittim benzini ve motor düzeldi hepinizden allah razı olsun , simdiki problemim ise sinyaller ve kisa far çalışmıyor bazen sinyal bi gelip gidiyor biyerinde temassizlik var gibi ama neresine bakacağımi bilmiyorum

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Okan sorunun kolay çözülmesine sevindim
Kısa farın yanmaması ampülün kısa devresinin bozulmasından kaynaklanabilir ampulü kontrol et içinde 2 tel var biri kopuksa o devresi çalışmaz yeni ampül takarsan düzelir
sinyalinde ampülünü sök tekrar tak yuvasına oturmayıp temassızlık yapabilir oradan değilse kablo bağlantı yerlerinde tamassızlık varmı kontrol etmek lazım kolay gelsin
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)