![]()
Yazıdan "motor" kelimelerini çıkarıp "bayan" kelimesi koyulsa Müge Anlı konusu resmen...
Kazasız belasız keyifli sürüşler olsun...![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor 150e2
İstanbul - Beyoğlu (Avrupa Yakası)
0 Rh (-)![]()
Yazıdan "motor" kelimelerini çıkarıp "bayan" kelimesi koyulsa Müge Anlı konusu resmen...
Kazasız belasız keyifli sürüşler olsun...![]()
Regal Raptor Daytona 350
İzmir-Menderes
A Rh (-)Abi helal olsun hayırlı olsun. Sana katılıyorum pazarlık yapmışsın sonuçta bi emek harcamışsın sen istemişsin adam vermiş yapçak bişey yok.
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Olmamış abi.Sigortayı da adama yaptırtacaktın
Güzel bir anın olmuş abi![]()
Yamaha XVS 950A
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Tebrik ediyorum =) Önümüzdeki bakım masraflarınıda fatura edip göndermeni bekliyoruz.![]()
Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)Kayinpeder icin basiniz sag olsun. motorla yasak askinizin bitmesi sevindirici 😄
Regal Raptor DD 250e-6c Daytona
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Abi motor alicak arkadaşlara da yardım et uyguna kapatsinlar. Hemen yönetime dilekçe veriyorum seni grubun pazarlikci üyesi olarak atasinlarVur demişler oldurmussun resmen pazarlikta
keyifle okudum eline sağlık
![]()
Düz Giden Furkan - TNK![]()
2M is my life... Music & Motorcycle
Vn800
Ankara/Çankaya
0 Rh (+)Benim pederinde hikayesi böyleydi zamanında cidden süper ya![]()
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Ozan abi alem adamsın gerçekten olayın sonunun tatlı bitmesi tabiki güzel olmuş. Doya doya gezip dolaşmak dileğiyle. Heralde burada tekrardan hayırlı olsun denir .
Regal Raptor Spyder 250
Muğla - Bodrum
AB Rh (+)Haklisin Omer abi...yazarken bunuda dusundum, ama bi B planim var yazida aliskanliktan TL yazmisim.aslinda adam yabanci oldugundan pazarligimizi Kanada Dolari uzerinden yaptik derim ;)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)