Celil abi bende de 2011 Spyder var. Amortisorlerin ayarı nasıl yaılabilir abi? cukurdan gecerken arka camurluk lastige sürtüyo. Arkaya artçı aldıgımda lastige sürte sürte gidiyor. Motor yere normalden biraz daha yakın gibi duruyor ?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
Kawasaki vulcan 800
Tekirdağ Çerkezköy
A Rh (+)Koltuğun altında kalan şasiye bağlı bi plastik takoz olması gerek.Eğer motorunuzda o yoksa yine sürter lastiğe. Takoz stopper görevi yapıyor. Bir yerden sonra esnetmiyor yayları.
Zamanı yenemezsin
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Motorun hayırlı olsun .forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle
350 spyderim var sanirim arka amortisorler patlak cok salliyor. Bulabilecegim bir yer mevcut mu
Kawasaki VN900
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
Regal Raptor - DD 250E-6C
İzmir/Göztepe
0 Rh (+)Merhaba; benim bildiğim bizim amortisörlerin içinde yağ yok (En azından benim ustanın söylediği o), onun yerine yay varmış. patlak olması bu yüzden biraz zor...
Selenin sürtmesine gelince amortisörün ayarı çok açık olabilir.(takoz varmış bende yerini bilmiyorum) amortisörün arkasında bir sabitleme somunu var. (27 lik anahtar) onu biraz gevşetip, arka lastiğe yakın olan kontralı (24 lük anahtar) somunları gevşetip arkaya doğru mümkün olduğunca sıkıyorsun, Sıkılınca arka beşik öne doğru gelmiş ve çamurluk payını açmış oluyor... en azında ben iki tarafı öyle yaptım şimdi biraz rahatım. (Not : bütün sonumları tekrar sıkmayı unutma.)
Bu konuda eksik biliyor olabilirim.![]()
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)ömer motorun hayırlı olsun celil abi peki bu amortisör ayarında yumusatma gibi bi şansımız varmı cok sert giiyo en ufak cukura bile artcı cok sikayetci oluyo
Harley Davidson Sportster XL883 Custom
İstanbul - Sultanbeyli (Anadolu Yakası)
0 Rh (-)Aynı sorundan zamanında muzdarip olan biri olarak. Celil abinin belirtiği gibi Amortisörlerin arka tarafındaki somunları motorun arkasına doğru sonunakadar sıkın eşit olmasına dikkat edin sadece. lastiğin çamurluğa değme sorunu ortadan kalkıcaktır ama kalas gibi olucaktır onada yapacak birşey yok bu makinaların usulü bu 😃.
Samsung Galaxy Note 5 Cihazımdan gönderildi
LİVE TO RİDE
RİDE TO LİVE
Kawasaki VN900
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)