Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Hüseyin Kalkan
    Mesleksiz
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    13
    Beğenilmiş
    5
    Alıntı Ali ÜNVERDİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Hüseyin aramıza hoşgeldin.İnşallah gönlündeki makinaya kavuşursun..
    Çok teşekkür ederim belki bir gün Ama başlamalıyım öncelikle bir çok sıkıntı var Miktar belirleme (Başlangıç motoru için çok parada vermek istemiyorum sonuçta beraber bir yola da çıkacağız ucuz da almak istemiyorum ama aynı zamanda da motosiklet istiyorum :/ Çok kararsız kaldım ve kafam karıştı

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487
    Alıntı 7Siyah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkür ederim belki bir gün Ama başlamalıyım öncelikle bir çok sıkıntı var Miktar belirleme (Başlangıç motoru için çok parada vermek istemiyorum sonuçta beraber bir yola da çıkacağız ucuz da almak istemiyorum ama aynı zamanda da motosiklet istiyorum :/ Çok kararsız kaldım ve kafam karıştı
    Örneğin Regal Raptor DDE-10e .. Şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim ,japon makinelerden önceki son duraktır. Çoooook para vermezsin, çok ucuz da değildir bazı cuiser benzeri çakma chopperlar gibi. Motorun da dibidir, bakımların düzenli olursa yakıt cimrisidir. Bu yıl 2500 km yaptım tık demedi. Bursa'daki Enduro Festivali'ne artçım ile gittim. Keles yolunu bilenler hatırlar(50 km katıksız tırmanış yapıyorsun Sözün özü Spyder candır.
    7Siyah (30.September.2016) Bunu beğendi.

Hüseyin Kalkan
    Mesleksiz
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    13
    Beğenilmiş
    5
    Alıntı centaur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hüseyin aramıza hoşgeldin. Başlangıç motoru bence bir klişedir. Ne ile başlarsan ona alışırsın. Boy ve kilo durumuna bakarsak kesinlikle DDE-10e diyebilirim yani Spyder.. Bütçe kısıtlaman yok ise 350 cc bi Spyder boyuna ve kilona göre oldukça makul olacaktır. İri bir makine ve görseli enfestir. 250 cc de görsel anlamda aynı ebatta.. Ben 250 cc Spyder kullanıyorum. Resmen iri adamlar için tasarlanmış iri bir makine .. Spyder ı tek geç derim ;)

7.000 TL - 12.000 TL arasında bir fiyat belirtiliyor işte bende o arada kaldım çok eksiğim var :(

Alıntı Bombacı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hosgeldin kardesim

Hoş bulduk

Alıntı centaur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Örneğin Regal Raptor DDE-10e .. Şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim ,japon makinelerden önceki son duraktır. Çoooook para vermezsin, çok ucuz da değildir bazı cuiser benzeri çakma chopperlar gibi. Motorun da dibidir, bakımların düzenli olursa yakıt cimrisidir. Bu yıl 2500 km yaptım tık demedi. Bursa'daki Enduro Festivali'ne artçım ile gittim. Keles yolunu bilenler hatırlar(50 km katıksız tırmanış yapıyorsun Sözün özü Spyder candır.

Bir çok kişinin önerdiği makine hayırlısı olsun başlangıç için ufak makine sağlam ekipman makineye 5 vereceğime 4 vereyim ekipmana 1 vereceğime 2 vereyim düşüncesi ile ilerlesem daha iyi olmaz mı ? Küçük belki yer tasarrufu da sağlar

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler