2 gündür motoru calistirmamistim tek te mars almasina rağmen ne kadar gaz acarsam acayim motorum bi turlu hizlanmadi maksimum 60 yapti bu bi yarim saat kadar bu şekilde gitti sonradan acildi normale dondu nedeni ne olabilir acaba?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Suzuki M800 Intruder
İZMİR
A Rh (+)2 gündür motoru calistirmamistim tek te mars almasina rağmen ne kadar gaz acarsam acayim motorum bi turlu hizlanmadi maksimum 60 yapti bu bi yarim saat kadar bu şekilde gitti sonradan acildi normale dondu nedeni ne olabilir acaba?
Regal Raptor Daytona 250cc
İstanbul-Beykoz(Anadolu Yakası)
A Rh (+)İsinmamasi. 5dkka sürmeden ciklede isinmasini beklemelisin ondan sonra biraz dha isindigindada daha iyi yakar benzini
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Suzuki M800 Intruder
İZMİR
A Rh (+)
Regal Raptor Daytona 250cc
İstanbul-Beykoz(Anadolu Yakası)
A Rh (+)Buyuk ihtimal isinmadigindandir havalar sogudu iyice
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
regal raptör 250E-9
samsun
0 Rh (+)Konu grolof tarafından (03.November.2016 Saat 11:16 ) değiştirilmiştir.
GÜROL OFLUOĞLU
ATAKUM-SAMSUN
Regal Raptor DD 350 E-6
İzmir - Bornova
0 Rh (+)kardeşim bende benzer sıkıntı fark etmeden jikleye bastığımdan dolayı olmuştu ama o aynı zamanda da tekliyordu. buji kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.
Regal Raptor DD250e-9b
izmir bornova
A Rh (+)benzer bir sorun bende yaşamıştım bir buçuk ay kadar önce.yaklaşık 50 dk kadar sürmeme rağmen motor açılmadı.güçdüşüklüğü ve benzer şekilde hızlanmamıştı.belli bir süraati geçemedim.ustama gittiğimde bujilerden birinin ateşleme yapmadığını söyledi.karbürütörde de plastik körükmüdür,contamıdır bilemiyorum teknik tabirini,onların bir bölümü yırtılmış.değiştirince sorun ortadan kalktı.bakmakta faydalı olur diye düşünüyorum.
Yamaha Vırago 1100
İzmir - Çiğli
B Rh (+)Kardeşim öncelikle geçmiş olsun bı ara o sorunu bende yaşadım cıkleyı acık unutmuşum düzeltti m bı sıkıntı kalmadı ama tabı başka bir sorunda olabilir...
Suzuki M800 Intruder
İZMİR
A Rh (+)
Suzuki M800 Intruder
İZMİR
A Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)