Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 3032 Toplam 7748 Sayfadan BirinciBirinci ... 203225322932298230223030303130323033303430423082313235324032 ... SonuncuSonuncu
Toplam 77480 adet sonuctan sayfa basi 30,311 ile 30,320 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Online geyik

Fatih Bölükoğlu
    Tıbbi sekreter
     yok
     İstanbul-Esenler (avrupa yakası)
    Beğenmiş
    241
    Beğenilmiş
    170
    Alıntı K.Erkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamamen video izlensin youtube'dan reklam parası gelsin diye yapılmış bi hareket. Vlogger arkadaşların buna benzer abartı tepkileri çok fazla. Trafikte ilgi çekecek görüntü yakalayamayınca kendi aksiyonlarını yaratıyorlar. Taksicinin cana kasteden yada kazaya sebep olacak kadar bi sıkıştırması yok. Bu kadar sıkıştırmaya ayna kıracak olsam her gün 10 ayna kırarım. Taksiciler trafikte zaten haddinden fazla motorculara tepkili. Bile bile sıkıştırıyor, yol vermiyor. Bu gereksiz harekete uğrayan taksici ve arkadaşları bundan sonra motorcuları daha fazla sıkıştıracak. Belki de bu vlogger yüzünden ben kaza yapacağım.
    Zaten bi taksiciler bi servisciler bide doblo tipi kullananlar (tabiki herkesi katmiyorum yanlis anlasilmasin;) bugun adam geri geri ustume cikicakti kavga ettik yanlislikla aynasini kirdim sonra bidaha kavga ettik ayirip beni yolladilar onden cikmak gibi hata yaptim yolda sikistirdi beni kaldirimla arabanin arasina sukur bisey olmadi ama şoku atlatmam bi yarim saat fln surdu

İbrahim Berk Adıgüzel
    LCW-IT Destek, Amatör Dövmeci :)
     Yamaha XV950A
     İstanbul - Bahçelievler (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    3,277
    Beğenilmiş
    3,212
    Alıntı K.Erkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamamen video izlensin youtube'dan reklam parası gelsin diye yapılmış bi hareket. Vlogger arkadaşların buna benzer abartı tepkileri çok fazla. Trafikte ilgi çekecek görüntü yakalayamayınca kendi aksiyonlarını yaratıyorlar. Taksicinin cana kasteden yada kazaya sebep olacak kadar bi sıkıştırması yok. Bu kadar sıkıştırmaya ayna kıracak olsam her gün 10 ayna kırarım. Taksiciler trafikte zaten haddinden fazla motorculara tepkili. Bile bile sıkıştırıyor, yol vermiyor. Bu gereksiz harekete uğrayan taksici ve arkadaşları bundan sonra motorcuları daha fazla sıkıştıracak. Belki de bu vlogger yüzünden ben kaza yapacağım.
    abi eleman hatasız değil kesinlikle eleman da hatalı.. sonuçta bir grup sürüşü yapıyor agresifleşip taksiyi sıkıştıracağına sakin kalıp taksiciye yol vermesi de gerekiyordu ve dediğin gibi zaten yeterince sorun yaratıyor taksiciler belki de bundan sonra motorculara karşı daha agresif yaklaşımlarda bulunmasın sebep olacak bir bilinç altı yaratacak. grup sürüşlerinde her şeyden önce sadece kendi değil ekibin geri kalanını da düşünmesi gerekiyordu elemanın

+

taksicinin inip sırf hıncını çıkartmak için gruptan başkasına saldırmamış olması da adeta şans olmuş(belki de yemedi)

İbrahim Berk Adıgüzel
     Yamaha XV950A
    Beğenmiş
    3,277
    Beğenilmiş
    3,212
    Alıntı fthblkglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten bi taksiciler bi servisciler bide doblo tipi kullananlar (tabiki herkesi katmiyorum yanlis anlasilmasin;) bugun adam geri geri ustume cikicakti kavga ettik yanlislikla aynasini kirdim sonra bidaha kavga ettik ayirip beni yolladilar onden cikmak gibi hata yaptim yolda sikistirdi beni kaldirimla arabanin arasina sukur bisey olmadi ama şoku atlatmam bi yarim saat fln surdu
    "kavga ettik yanlislikla aynasini kirdim"

yanlışlıkla?

Fatih Bölükoğlu
    Tıbbi sekreter
     yok
    Beğenmiş
    241
    Beğenilmiş
    170
    Alıntı nedemek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi eleman hatasız değil kesinlikle eleman da hatalı.. sonuçta bir grup sürüşü yapıyor agresifleşip taksiyi sıkıştıracağına sakin kalıp taksiciye yol vermesi de gerekiyordu ve dediğin gibi zaten yeterince sorun yaratıyor taksiciler belki de bundan sonra motorculara karşı daha agresif yaklaşımlarda bulunmasın sebep olacak bir bilinç altı yaratacak. grup sürüşlerinde her şeyden önce sadece kendi değil ekibin geri kalanını da düşünmesi gerekiyordu elemanın

+

taksicinin inip sırf hıncını çıkartmak için gruptan başkasına saldırmamış olması da adeta şans olmuş(belki de yemedi)
    Belkide saldirdi adam hic arkasina bakmadan uzayip gidiyo umrunda degilki arkadaslari

Fatih Bölükoğlu
    Tıbbi sekreter
     yok
    Beğenmiş
    241
    Beğenilmiş
    170
    "kavga ettik yanlislikla aynasini kirdim"

yanlışlıkla?
    Gercekten yanlislikla oldu adamida inandiramadim gerci ama ciddiyim isteyerek yapmadim tam laf dalasindan sonra gidicektim fren kolu ve akabinde benim kolum carpti ayna zaten gostermelik duruyomus dustu hemen sonrasinda benim kafa atmamla baslayan muazzam bi kavga

İbrahim Berk Adıgüzel
     Yamaha XV950A
    Beğenmiş
    3,277
    Beğenilmiş
    3,212
    Gercekten yanlislikla oldu adamida inandiramadim gerci ama ciddiyim isteyerek yapmadim tam laf dalasindan sonra gidicektim fren kolu ve akabinde benim kolum carpti ayna zaten gostermelik duruyomus dustu hemen sonrasinda benim kafa atmamla baslayan muazzam bi kavga

Fatih Bölükoğlu
    Tıbbi sekreter
     yok
    Beğenmiş
    241
    Beğenilmiş
    170

Sans iste be abi napican cekicen

İbrahim Berk Adıgüzel
     Yamaha XV950A
    Beğenmiş
    3,277
    Beğenilmiş
    3,212
    Sans iste be abi napican cekicen
    attım hafızaya gittim eve çektim!

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    İyi geceler RR yarın büyük gün hepinizi çok özledim
    CELİL (06.Aralık.2016) Bunu beğendi.

İbrahim Berk Adıgüzel
     Yamaha XV950A
    Beğenmiş
    3,277
    Beğenilmiş
    3,212
    Alıntı Peder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi geceler RR yarın büyük gün hepinizi çok özledim
    evet Hakan günlük forum kontrolünü yapıp sırasıyla gerekli yorumlar sonrası iyi geceler mesajını yazarak alanı terk eder
    Kerem Düzgün (07.Aralık.2016) Bunu beğendi.

Sayfa 3032 Toplam 7748 Sayfadan BirinciBirinci ... 203225322932298230223030303130323033303430423082313235324032 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 66 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 66 misafir)

Bu Konu için Etiketler