| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)
CELİL (10.Mart.2019), endroad (10.Mart.2019), newmoon06tr (11.Mart.2019), Raci06 (11.Mart.2019) Bunu beğendi.

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)08.03.2019 de katıldığımız "5Sriders Teori Güvenli Sürüş Eğitimi" nden bir kaç kare daha geldi.Gerçekten güzel bir seminer oldu.Gelen Motorları görünce ağızımdan resmen salyalar aktı![]()
Ancak teori değil de uygulamalı dersler için 5Sriders ın istediği fiyatlar çok abartılı.Honda ve Yamaha nın verdiği ve gerçek anlamda çok iyi olan eğitimlerin ilk üç seviyesi 705 er Lira.Sonra ki son eğitim ise 490 Lira.5Sriders ise her eğitim için 1000 lira talep etmekte.Çok abartılmış,şişirilmiş fiyatlar.Antalya Motosiklet Eğitim Merkezi ise hem 250 lira ile açık ara önde ve eğitmen Gçkhan Bey çok nafif ve kibar bir genç arkadaşımız.Bıkmadan usanmadan telefonda her soruyu cevaplayıp yardımcı oluyor.Ehliyet gelir gelmez onlardan alacağım eğitimimi.
aaaaa.jpg
bbbbb.jpg
cccc.jpg
Akcollu (12.Mart.2019), CELİL (12.Mart.2019), endroad (12.Mart.2019), erkopaşa (12.Mart.2019), Mehmet A. (12.Mart.2019), newmoon06tr (12.Mart.2019), Ömer (12.Mart.2019), TuruncuBuji (14.Mart.2019), Zafer (12.Mart.2019) Bunu beğendi.

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Tebrik ederim seni, eğitim gerçekten önemli.
Eray heyecanını ve azmini takip etmeye devam ediyorum. İnşallah en kısa sürede hayaline kavuşursun.
CELİL (12.Mart.2019), endroad (13.Mart.2019), Eray Aksoy (12.Mart.2019), Mehmet A. (12.Mart.2019), newmoon06tr (13.Mart.2019) Bunu beğendi.
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)
Sağolasın Ömer.Çok teşekkür ederim.23 Mart ta direksiyon sınavı var.15 Nisan en geç ehliyet de elimde olur inşallah.Sonra sıra Motor da.Haziran başı kiram gelecek.Oradan 15 bin kadar ayırıp alımı yapacağım.İnşallah bu süreç içerisinde bir aksilik yaşamam ve sonunda da istediğim temizlikte ve km. de bir 350cc Spyder bulabilirim![]()
CELİL (13.Mart.2019), Mehmet A. (13.Mart.2019), newmoon06tr (13.Mart.2019), Zafer (13.Mart.2019) Bunu beğendi.

Rx3i EVO (Melek)
Antalya
A Rh (+)[QUOTE=Eray Aksoy;327851]08.03.2019 de katıldığımız "5Sriders Teori Güvenli Sürüş Eğitimi" nden bir kaç kare daha geldi.Gerçekten güzel bir seminer oldu.Gelen Motorları görünce ağızımdan resmen salyalar aktı![]()
Ancak teori değil de uygulamalı dersler için 5Sriders ın istediği fiyatlar çok abartılı.Honda ve Yamaha nın verdiği ve gerçek anlamda çok iyi olan eğitimlerin ilk üç seviyesi 705 er Lira.Sonra ki son eğitim ise 490 Lira.5Sriders ise her eğitim için 1000 lira talep etmekte.Çok abartılmış,şişirilmiş fiyatlar.Antalya Motosiklet Eğitim Merkezi ise hem 250 lira ile açık ara önde ve eğitmen Gçkhan Bey çok nafif ve kibar bir genç arkadaşımız.Bıkmadan usanmadan telefonda her soruyu cevaplayıp yardımcı oluyor.Ehliyet gelir gelmez onlardan alacağım eğitimimi./QUOTE]
Güzel Motorlar vardı Eraycım ama her zaman en güzeli senin olan olacak inşallah. Bu arada çok daha güzel pozlarımız vardıniye kendimiz çekinmediysek, acemiliğimize geldi galiba.
Daha önce hiç güvenli sürüş eğitimine katılmadığım için ücretler hakkında yorumda bulunmam doğru değil. Keşke o günkü teorik anlatımda pratik eğitimler hakkında bilgi verilseydi. Daha önce katılan arkadaşlar var ise onlardan içeriği ve kalitesi hakkında bilgi aldıktan sonra daha iyi değerlendirebiliriz.
CELİL (13.Mart.2019), Eray Aksoy (13.Mart.2019), erkopaşa (13.Mart.2019), Mehmet A. (13.Mart.2019) Bunu beğendi.
hayal edebiliyorsan yapabilirsin demektir...

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)
Selamlar Cemil,
En güzel Motorlar sizlerin olsun inşallahEvet.Keşke biz de bir kaç kare resim çekseydik.İlk kez böyle bir organizasyona katılınca gerçekten de acemiliğimize denk geldi demek
Bir daha ki seferler telafi ederiz inşallah.
Motorlu sürüş eğitimlerinin fiyatları aslında hep bu rakamlarda.Yani arkadaşlar çok abartı bir fiyat istemiyor.750 ile 1500 lira arası değişiyor.Toplamda ise bir eğitimi tamamlamak 3000-5000 lira arasında bir rakama tekabül ediyor.Ama bunda yine "Biz kurumsalız.Bir numarayız.Türkiye de tekiz.Markayız..." gibi sebepler de etkin oluyor.Çok iyi eğitim veren ve bunu şirketleşme olmadan sunan eğitmenler de mevcut.Mesela "Antalya Motosiklet Eğitimi" bunlardan biri.Instagram da falan sayfaları mevcut.Yine web siteleri de bulunmakta.Onlardan eğitim alanlar çok çok memnun.Eğitim alanlarda bazılarına ulaştım.Adamlar büyük şirketlerin verdiği eğitime de katıldıklarını ve arada bir fark göremediklerini söylediler.Bunların fiyatı da ders başı 250 lira.Yani çok daha uygun bir rakama denk geliyor.Eğitim ise Akdeniz Üniversitesi nin kampüsünde veriliyor.Seminer de pratik sürüş ve eğitimler hakkında bilgi vermemelerinin sebebi ise rakamları açıktan dillendirmek istemedikleri içindir diye tahmin ediyorum ? Ama 5Sriders ın kalitesi illa ki üst seviyedir.

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Antalya ve çevre ilçelerinde ikamet edip vakti olanlar için bir eğitim fırsatı daha.Katılacak olanlarla yine buluşabiliriz ?
padok cafe.jpg

YAMAHA XVS950a
Antalya-Finike
B Rh (+)
Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)
Rx3i EVO (Melek)
Antalya
A Rh (+)hayal edebiliyorsan yapabilirsin demektir...
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)