Alıntı Mehmet A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kendimden alıntıyla bu gün neler yaptığımı anlatayım.

Öncelikle çanta montajı için aldığın rag demirlerinin çapaklarını temizledim.

Sonra alıntı yaptığım mesajımda aldığım

sissybar
Radyatör koruma
Orta sehba

Montajlarını yaptım.

Sissybarı aldım alalı hep aklıma takılan montaj için 7 cm arayla olan 2 delik vardı. Normalde diğer sissybarlarda uzunca bir demir ve 2 delik oluyor. Neyse yandaki metal karenajı sökünce olay çözüldü. Meğer zaten bu parça sissybar için uzun demir görevide görüyormuş. Foto almayı unuttum yarın çantaları montajlarken tekrar söktüğümde foto alırım.

Radyatör koruma zaten 2 civatalık iş ama kaydırmalı şekilde montaj gerekiyordu. Kablo ve borulardaki kelepçeleri sökmek zorunda kaldım. Ama montajı hallettim.

En zoru orta sehba oldu. Bu da tek civata ve somundan ibaretti ama uğraştıran kısmı yay oldu. O kadar babamla araba tamir etmişliğim var, bir çok yayı yerine oturtmuşluğum var ama bu meretteki aşırı sert bir yaymış.

Motoru halletmeden foto koymayı düşünmüyordum (hayırlama konusundan önce) ama şimdi bir şeyler yapıp görselle süslememek olmaz

Gözüm kapalı foto bonus tam konsantrasyon el yordamıyla pul ve somunu oturtmaya çalışıyorum
Yine kendimden alıntıyla yaptıklarımı anlatayım.

Yine aslında dün yaptım bunları.

Çanta
Telefon tutacağı
Çakmaklıklı şarj

Çanta için önceki gün aldığım raf demirlerinin çapaklarını temizlemiştim. Bu gün hem montajını hemde görselini düzenledim.
Önce çantayı nasıl montajlasam iyi olur diye ölçülerini aldım, sonra delinecek yerlerini deldim. Akabinde ise raf demirinin güzüken kısmının görselini düzeltmek için parlak bantla bantladım.

Bu arada sissybarın montaj yerinin fotosunu alacaktım unuttum

Telefon tutacağını aslında sağa montajlayacaktım. Ama baktım burdaki hidrolik kutusu klasiğe oranla çok farklı tam oturmadı. Bende sol tarafa montajladım.

Çakmaklık; deponun altından kablo geçme ve aküyü yerinden oynatmadan kabloları sıkma olmasa montajı kolaydı. Bununla uğraşırken anladımki keratanın gidonu koça göre çok ince fotolarda çakmaklık telefon tutacağının altında kalmış. Artık başka zamanki başka fotoda görürsünüz

Bunlarla birlikte motorun sadece koruma demiri ve camı kaldı. Bunların değişimi de tamamlanınca onlarda yerini alacak. En sonda da artık ufak tefek diye başlayarak kozmetik süslemeler