Arama kurtarma tatbikatımdayım katılamayacağım. Size iyi eğlenceler arkadaşlar.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha xvs 650 dragstar
Ankara Etimesgut
0 Rh (+)Arama kurtarma tatbikatımdayım katılamayacağım. Size iyi eğlenceler arkadaşlar.
CELİL ( 5 Gün önce), deatheater ( 4 Gün önce), karatepeemre2 ( 5 Gün önce), Küpeli ( 5 Gün önce), newmoon06tr ( 4 Gün önce), Rastafaray06 ( 5 Gün önce), Resul.D ( 5 Gün önce), Tarmina ( 4 Gün önce) Bunu beğendi.

Daytona 250V
Ankara
A Rh (+)
CELİL ( 5 Gün önce), deatheater ( 4 Gün önce), karatepeemre2 ( 5 Gün önce), Küpeli ( 5 Gün önce), newmoon06tr ( 4 Gün önce), Resul.D ( 5 Gün önce), Tarmina ( 4 Gün önce), Zafer ( 5 Gün önce) Bunu beğendi.

YAMAHA XVS950 ( Kızıl Gonca)
ANKARA GÖLBAŞI
AB Rh (+)Muhabbetiniz bol olsun. Ben gelemiyorum
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CELİL ( 5 Gün önce), deatheater ( 4 Gün önce), karatepeemre2 ( 5 Gün önce), Küpeli ( 5 Gün önce), newmoon06tr ( 4 Gün önce), Resul.D ( 5 Gün önce), Tarmina ( 4 Gün önce), Zafer ( 5 Gün önce) Bunu beğendi.
HAYATTA EN HAKİKİ MURŞİD İLİMDİR. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

VFR 800X Crossrunner
Ankara
A Rh (+)
can06ghost ( 4 Gün önce), CELİL ( 4 Gün önce), deatheater ( 4 Gün önce), karatepeemre2 ( 4 Gün önce), Küpeli ( 4 Gün önce), newmoon06tr ( 4 Gün önce), Raci06 ( 4 Gün önce), Resul.D ( 4 Gün önce), Tarmina ( 4 Gün önce), Yusuf006emre ( 7 Saat önce) Bunu beğendi.
Zalime sessizlik, zulme ortak olmaktır...
Dd250 e9b
Ankara
A Rh (+)
can06ghost ( 4 Gün önce), CELİL ( 4 Gün önce), deatheater ( 4 Gün önce), karatepeemre2 ( 4 Gün önce), Kediens ( 4 Gün önce), Küpeli ( 3 Gün önce), newmoon06tr ( 4 Gün önce), Raci06 ( 4 Gün önce), Tarmina ( 4 Gün önce), Yusuf006emre ( 7 Saat önce) Bunu beğendi.

Daelim Daystar 250
ANKARA
A Rh (+)Gelemedim ben, çok güzel bir buluşma olmuş. Fotoğraflar harika![]()
can06ghost ( 4 Gün önce), CELİL ( 4 Gün önce), deatheater ( 4 Gün önce), karatepeemre2 ( 4 Gün önce), Küpeli ( 3 Gün önce), newmoon06tr ( 4 Gün önce), Tarmina ( 4 Gün önce), Yusuf006emre ( 7 Saat önce) Bunu beğendi.
Şu anda 19 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 19 misafir)