aramıza hoş geldiniz...![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Bedii Çağlayan Su
Aramıza hoşgeldin, katılımın bu şekilde kısmet olacakmış. Bizleri tanıdıktan sonra düşüncelerinde köklü değişikliklerin olacağına ve ilanı çekeceğine inanıyorum.
Bak mevsim yeni başladı, dün ilk geziyi yaptı Ankara. Haftaya Pazar hava da müsait olursa sana haber ederim. Görüşmek üzere.
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Aramıza hoşgeldiniz
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
REGAL RAPTOR
Ankara
B Rh (+)aramıza hoş geldiniz
GRİ KUZU 06 BA 0660
TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Hoşgeldiniz aramıza. Sitemizin delikanlıları artıyor...
Ankara iyice kabına sığamaz oldu, Bravo öncelikle Aksu ağbimize ve diğer emeği geçenlere...
yol yapalım yol
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Hoşgeldin kardeşim bu delilere aldırma, site üyeleri çok seçkin insanlardır yalnız sana dede diyecekler alınma aldırma zira bana önce baba diyorlardı şimdi dede diyorlar hep bu okanın yüzünden bi dede dedi şimdi herkes dede diyor.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)hoş geldiniz
yok
Ankara
0 Rh (+)hoşgeldiniz. ben de buralarda yeniyim. zaten yarım üyeyim daha. önce Ankara grubuyla tanışma, sonra motor alma, diğer illerden arkadaşlarla bir araya gelme, falan, çok işimiz var çooook.
İnşallah hepsini yapacak vakit, nakit ve sağlık buluruz hepimiz.
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)Hoşgeldiniz sefalar detirdiniz. umarım Ankara ekibiyle birlikte sizide istanbuldaki fuarda görmek kısmet olur.
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
RR-250 e9
Ankara
0 Rh (+)Yok yaa. onlar benzin parasından tırsmışlardır. Herkes senin gibi zengin mi?
Bu arada hoş geldiniz. Tanıştırayım Okan: RR camiasının zenginlerindedir. Kendisine aprilla Okan ya da yüze beşbuçuk Okan da derler. Son zamlardan sonra üçbuçuk da olmuş olabilir. ehe ehe ehe. RR'ı bırakandan intikamımız da böööle olur işte.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)