ya ben Aliyle konuştum ama toyotanınki uyuyorsa daha sağlıklı olur diye düşünüyorum Bide aksu baba 30 demiş Ali 50 diyince kaldım öle bunların bi sabit fiyatı yokmudur acep
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)ya ben Aliyle konuştum ama toyotanınki uyuyorsa daha sağlıklı olur diye düşünüyorum Bide aksu baba 30 demiş Ali 50 diyince kaldım öle bunların bi sabit fiyatı yokmudur acep
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)beyler bende gittim sanayiye ve toyota müşür aldım ama şekil itibarı ile böyle
kawanca senin aldığın hangi model toyota idi bunun gibimi değilmi?
http://img139.yukle.tc/image.php?id=1998Picture_2.jpg
nasılr esim indiriliyor hala çözemedim eskiden daha kolaydı ama neyse aaa başardım
aksu dediğin gibi 15 ytl aldım ama uyacakmı bilmem bakacaz dişlerini ölçtü tamam abi dedi amaaa
kawanca model falan verebilirsen gidip değiştirme yapabilirim de. böylemiydi sizin aldığınızda
87derecede açıyormuş bu zımbırtı.
Konu Kino tarafından (13.March.2008 Saat 16:31 ) değiştirilmiştir.
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Kubilay
Ben her zaman şunu savunurum, şimdi müşür mü bozuldu bundan sonra çin malı takmayacağız ona uyan ne var Toyota müşürü onu takacağız. Bilyalar mı bozuldu hemen aynı ebadda kalite Alman malı bilyalar var onları takacağız. Korna mı bozuldu hemen kalte bir korna alıp takacağız.
Böyle davranmazsak yedek parçaya sürekli para vererek motorlarımızın da kullanım sürekliliğini sağlayamayız.
Regal Raptor DD250E
İstanbul
0 Rh (+)kino sana model veremiycem ben radyatörle gitmiştim müşürcüye :D deneye deneye aldım. yanımda eski müşürüm de olmadığı için iki müşürü yan yana getirip ölçemedim doğruyu aldın almadın diyemiycem ne yazık ki. ama muhtemelen doğrudur. hem ölçerek almışsın hem toyota müşürü olduğunu özellikle belirtmişsin bence problem olmayacak
caponord
Samsun
B Rh (+)amanııınnn..:?: Kino dedemin raptoru kendini toyota gibi hissedecek şimdi...yanlış operasyon . yanlış beyin nakli....:mrgreen:
şaka bi yana benim makineninde debriyajı hidrolik kaçırıyodu parçayı aradık bulamadık distiribütör firmanın elinde yokmuş... sanayide mercedes fren oringiyle aynı olduunu kaşfettik onu kulanıyorum ama uzun ömürlü olmuyo...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)kino baba benim dediğim gibi senin müşür ince olanlardan olacağını sanmıyorum ama bi dene eğer yerine olursa buraya yazda bende alayım :d havalar soğukken müşür olmadan idare ediyordum ama ısınınca olmaaz :D
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)yok be ugurcuk maalesef olmadı
yarın yine sanayiye yol göründü bakalım bir daha
diş uyuyor ama bir uzun kalıyor gibi tam dişler sıkmıyor dişlerin yarısı dılarda kalıyor zorlamakda olmaz
kawancha senin dediğin müşür fanların altındaki müşür galiba dogrumudur.?
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)