Motorda km ile oynanmaz bu iki tekerlek üzerinde gidiyor, yıpranmış motor her zaman yolda sorun çıkarır bunu bilerek yola gitmek gerekiyor,o yüzdende bileceksin motorun km sini.OYNAMAYIN KARDEŞİM MOTORLARIN KM İLE.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Motorda km ile oynanmaz bu iki tekerlek üzerinde gidiyor, yıpranmış motor her zaman yolda sorun çıkarır bunu bilerek yola gitmek gerekiyor,o yüzdende bileceksin motorun km sini.OYNAMAYIN KARDEŞİM MOTORLARIN KM İLE.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
Kawasaki Zephyr 1100cc
Türkiye
0 Rh (+)Bende Müslüm Babaya katılıyorum bende alacağım motorun km'si ile oynansın istemem hatta ben kendi km saatimizi beğenmediğimden yeni bitane aldım ve bir küçük elektrik motoru ile orijinal km ne ise o km gelene kadar çevirttirdim (bu yaklaşık 5 gün sürdü) ve şu an üzerinde orijinal kmsi var.
eski emektar ........34 BH 1032 RR.....
yeni emektar........34 EBH 31 KWSK.....
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)bülent. hassas davranışın için seni tebrik ederim..
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
Regal Raptor DD-250 E-9B
Ankara
AB Rh (+)Hiç Caninizi Sikmayin Arkadaşlar.bu Km Saatiyle Oynayan Zat - I Muhteremler Ahirete Erdikleri Zaman Cehennem Azabinda Tutuşurken Hesap Verecekler.o Zamanda Melaikeler çekecekler Pimi
Yan Allah Yan!
Görürüm Ben O Zaman Onlari
No MoRe BeTs...!
OkTaY
ANKARA/AYRANCI
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Yani sende cenenneme gidecen öyle mi, yoksa nasıl görecen herifin yandığını.
Arkadaşlar bu gibi işleri yapanlar zaten şerefsizdir, biz yazmadan önce ak kaşıklarmıydı da biz yazınca şerefsiz oldular. Yanlış yanlışdır doğru da doğrudur. Biz her zaman doğrunun yanında olacağız.
Regal Raptor DD-250 E-9B
Ankara
AB Rh (+)Aşkolsun başkan ne 3 kağıtçılığmızı gördün de cehenneme yoladın bizi. Sözün özü başkanım dediğin çok doğru doğru her zaman doğrudur ve hep yanında oalcağız doğrunun!
No MoRe BeTs...!
OkTaY
ANKARA/AYRANCI
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Bence madem km si tam belli değil götür bi tamirciye adan z ye herşeyine baktır sonra kafan rahat bin, yoksa her an sorun yaşayabilirsin.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
Cbf150
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
B Rh (+)müslüm baba benim babam oto teknisyeni.motordan tutun elektironiğine kadar herşeyden anlıyo.kendisi bakım yaptı motorda allaha şükür hiçbi sorun yok ama sadece 1 şeyi çözemedik.devirli giderken önden acayip bi zırıltı geliyo.herşeyi söktük inceledik tekrar topladık ama onu bulamadık.eksozdan gelmiyo ona eminim.bana km saatinden,fardan,yada radyatörden geliyo gibi geliyo.aranızda aynı sorunu yaşayan varmı acaba.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)