bende sabırsızım . ozellıkle ayvalıkta yasayan aılemı gorecegım ıcın ve onların benı gorduklerınde olusacak yuz ıfadelerı ıcın
tatar ( merter )
ızmıt / kocaeli
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YAMAHA XV 950
İZMİT / KOCAELİ
0 Rh (+)bende sabırsızım . ozellıkle ayvalıkta yasayan aılemı gorecegım ıcın ve onların benı gorduklerınde olusacak yuz ıfadelerı ıcın
tatar ( merter )
ızmıt / kocaeli
yol yaptıgınız gunlerde gunes eksık olmasın
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)100 motor mu - 100 kişi mi ??
100 motor olursa bu demektir ki 150 kişi falan
100 kişi olursa buda demektir ki 60 motor falan
ona göre cezerye bombaları hazırlayacam:mrgreen: nakliyesi için kamyon bulacam![]()
( ufak çapta faydasını görenler oldu)
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Millet geziye susamış şuraya bak, sayfalara yetişemiyorum, acilen Ayvalıktan önce bir gezi yapmalıyız.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Ya Müslüm Baba ateşe körükle gitme sende, sabredin hazırlıkları bitirdim sayılır, 3-4 Mayıs da çadırlı orman manzaralı müthiş bir yere gideceğiz. Çok güzel de yol yapılmış olacak. Sende biliyon da söyletmek için yazıyon ama daha erken şöyle 10 gün sonra açarız konu başlığını. Buradaki dersimiz Ayvalık.![]()
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)ooohhhoooooooooooooo olaya bak iki gün girmedik siteye topic almış yürümüş.Valla ben kendi adıma haydin gidiyoruz denmesini bekliyorum yer güzergah falan önemli değil gidelim deyin yeter![]()
BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!
HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!
BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİDELİBEYGİR !!!
caponord
Samsun
B Rh (+)sonradan artandan çok dökülende olur.. onuda hesap edin...(bknz eskişeer ve tosya gezileri....):evil:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)