Valla Abi cok doğru söylüyorsun bi daha gelemedim ama nasıl anlatsam bilmiyorum birasda durumlar karısık ya uzakta kalıorum size geliorum yanınıza anca bi cayınızı içip kalkmak zorunda kalıyorum istanbulu pek bilmediğimden akrabalar merak edior nerde kaldı bu cocuk die akılları bende hep ondan sonra biliorsun coğunlukla hastanelerdeydik saat 1 den 4 e kadar görüşler oluordu her gun o saatlerde orlardaydım akrabalar gelliyordu hadi bu gun de bizde kal bizim misafirimiz ol falan yani nasıl desem bi gittiğim yere bi daha gidemedim yani... Cok haklısın abi gelemedim bi daha nasip kısmet tekrar gelirim inş eee dedimya birasda siz gellin bu taraflara
Annannemin durumuna gelince doktor ameliyata aldı fakat yapmamıs amaliyati masada kalır diye o yuzden acıp bakmışlar içine ilaç tedavisi uygulayacaz dediler sonra hastanede biraz daha durduk sonradan taburcu edildi tabi ama gene gidip gelecek hastaneye kanser ilerlemiş yani bir sey yapılamıyor geciktirilmiş yani annannemin durumunu pek kimse bilmior her seye hazırlıklıyız o kadar. Doktor öyle söylledi yani her seye hazırlıklı olun die o sebepten dolayı bizde hazırlıklıyız...
Tüm işimiz bitti falan istanbulda artık annem hadi gidelim dedi tabi bizde artık fazla kalamazdık nerdeyse 1 ay oldu istanbulda kalalı o yuzden döndük sinopa kardşeimle babam yanlız die sinopta ondan yani bi daha gelemedim zor geldi tabi birazda istanbul bana...

A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)