sevgili ailem daha önce h_zafer_y olan nick'imi crazyhorse (çılgın at) olarak değiştirmiş bulunuyorum (sonra nerden çıktı bu herif demeyinaslında en başta yapmak istediğim isim buydu fakat siteye üye olurken küçük bir karışıklık oldu)
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)sevgili ailem daha önce h_zafer_y olan nick'imi crazyhorse (çılgın at) olarak değiştirmiş bulunuyorum (sonra nerden çıktı bu herif demeyinaslında en başta yapmak istediğim isim buydu fakat siteye üye olurken küçük bir karışıklık oldu)
BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!
HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!
BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİDELİBEYGİR !!!
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)hayırlı ugurlu olsun
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Önceden hani şu '' he zafer ya '' vardı desek herkes tanırdı, şimdi crazyhors hayatta aklımda tutamam, neyse yeni adın hayırlı olsun. Aslında Türkçe yazsak daha kolay hatırlanır, mesela çılgın at.
Dikkat ettiyseniz nüfus kağıdı az eski olanlar ın nick adları hep ya Müslüm Baba, ya Aksu veya Aslanburçlu veya Kostak06 ve Yeşilkapak gibi devam ediyor.
Aslında herkes gerçek adı soyadı ile yazılmış olsa daha iyi de işte bu işin de dümeni böyle ne yapalım ortama uyalım.
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)oncelıkle hayırlı ugurlu olsun..
ama acızane fıkrımıde soylemeden edemıycem...
bence eskı nıckın cok guzeldi.cunkı ısmını tasıyordu.
toplantılarda ınsanlar senı nıckı ıle tanıyor.bu yuzdende hıtapta sorun olmazdı...
ama nıckı ısmı ıle farklı olan kısılerde ''acaba bunun adı neydı yaw'' sımdı pot kırarsam ayıp olur dıye cekıngenlık soz konusu...
ben de nıckımın adım olmasını ısterdım...
en azından FATİH ULUS...
ama fatih dıye bı kullanıcı oldugu ıcın nıck kısmına meslegımı yazdım...:(
aramıza hos geldın crazyhorse umarım kalıcı ve katılımcı olursun
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)aslında evet sonradan değiştirmek biraz sakıncalı ama eski nick'i imzama ekledim dostlar alışana kadar![]()
BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)hoşgeldin crazyhorse
umarım kalıcı ve katlımcı olursun hehehe
yol yapalım yol
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)heheheh hemde ne katılımcı olcam artık zorla çıkarırsınız herhalde![]()
Regal Raptor DD-250 E-9B
Ankara
AB Rh (+)hoşgeldin crazyhorse.senin şimdi regalde bi sürü işin vrdır.mesela orjinal çanta.HEHEHE
No MoRe BeTs...!
OkTaY
ANKARA/AYRANCI
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)abicim boşver crazyhorse'u çılgın tay , çılgın hüseyin..pardon çılgın zafer diycektim şaşırdım.. bak şimdiden karışmaya başladı sen ismini türkçeleştir bence,, bazen siteden birilerini telefonla arıyorum telefonda kayıtlı olanlar sitedeki ismiyle kayıtlı rehberde bulmak kolay olsun diye .. buseferde adam alo deyince ismini hatırlamaya çalışıyorum .. eee ...uuu... kem küm merhaba nasılsın diye girmek zorunda kalıyorum sonunda:::))
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Bence yakın zamanda bir anketle işi çözelim...
Benim favorim deli beygir :mrgreen:
yol yapalım yol
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)