Orkun bence sen kendin hallet bu işi. Bİr günde btirirsin, muameleciye vereceğin para cebinde kalır. Nasıl muameleci bu yav, amma lakayt...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Orkun bence sen kendin hallet bu işi. Bİr günde btirirsin, muameleciye vereceğin para cebinde kalır. Nasıl muameleci bu yav, amma lakayt...
yol yapalım yol
mondial 100 nt turkuaz
Istanbul
0 Rh (+)Muameleciye para verdin mi? verdiysen harcamıştır..parası da yoktur..işlemi geciktiriyordur..senaryo çoğaltılabilir bu kadar gecikmeye
sen para vermediysen al evrakları kendin hallet bence de..bu ne yaa
çoktan kalayı basmıştım ben olsam..bana daral geldi yaa..
10 gün önce motor oldım bende..2 günde halloldu..
Bilgihan YILDIZ..1970
FREE YOUR MIND !...
0 Rh (+)
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)walla kardeşim ben araya bayram girmesine rağmen kendim 1 haftada hallettim,söyle o dallama muameleciye evrakları ver ben kendim yapıcam de en iyisi.
BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!
HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!
BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİDELİBEYGİR !!!
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)arkadaşlar eğer işlemler ümraniye trafik şb.sinde oluyorlarsa belgeleri alıyorlar sonra en az 15 gün ileri tarih veriyorlar o da iyi ağlarsan yani sonra ruhsat işlemini sonlandırıyorlarçünkü ben arabanın ruhsat değişimi için 20 gün bekledim o şubeden
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Yamaha Fz6 Fazer
İstanbul
0 Rh (+)Yok benimki esenler şubeymiş onlarda sürekli kutlamada herhalde şube değil eğlence mekanı sanki :lol:
Zaten ben otobüsle Taksim'e gelmeyi çok seviyorum. Acaba cuma akşamı esenlerler şubedeki arkadaşları Taksimde görebilirmiyim. Evraklarıda bu hafta halledemezlerse motojunior'dan geri istiycez bakalım onu ne kadar zamanda alıcaz bu seferde evraklar içerden 15 günde geri alınır...
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)Arkadaşlar şuan itibariyle 15 kişilik yer hazır duruma göre artış yapılabilir akşam görüşmek üzere.
BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!
HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!
BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİDELİBEYGİR !!!
Yamaha Fz6 Fazer
İstanbul
0 Rh (+)Evet arkadaşlar az önce motojunior'dan plakamı ve ruhsatımı aldım en sonunda akşama otobüsle gelmeme gerek kalmadı.:|
Akşama görüşebilmek ümidiyle :D
mondial 100 nt turkuaz
Istanbul
0 Rh (+)Hadi hayırlısı...Geçmiş olsun...
kazasız belasız ...
Bilgihan YILDIZ..1970
FREE YOUR MIND !...
0 Rh (+)
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)