hayırlı olsun sonunda motoruna kavuştun demek, allah kaza bela vermesin...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal raptor 250 D-9 E
İstanbul
A Rh (+)Slm arkadaşlar... 1 aydır yoktum neler oldu neler yaptınız meraktayıom..bu akşam ne buluşması var
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Dünkü buluşmaya katılan arkadaşlara teşekkür ederim... Çok şamata geçti. Arkadaşlara armaları dağıtıldı. Yeni arkadaşlar Ali ve Orkun'la tanışıldı, memnun olundu... Sohbet muhabbet gece 22:30 gibi dağılındı... Resimleri arkadaşlar paylaşır...
Katılımcılar, Carvalho Selçuk, Yeniköylü_UA Kubi, Şemsi Yenge, Admin Alper, Deli Zabit Tayfun, Infintedreams Nihat, DeliBeygir Zafer, Rıza Hoşgör Rıza, Bull Bülo, Kaanka Alper ve eşi, Yeşilkapak Metin, Aslanburçlu Yaşar Komutan, Tim Tim Alpertim, Gençer, Kisstanbul Orkun, Ali Kardeşimiz, Foreman Fatih... unuttuğum varsa kusura bakmasın aradaşlar, sanırım bu kadardık...
Şu Cuma buluşmaları haftanın yorgunluğuna ilaç gibi geliyor. Havalar iyice ısındı, artık açık alanlarda yapabiliriz buluşmalarımızı. Sizleri görmek çok iyi geliyor dostlarım yav. Eve yüzüm gülerek gidiyorum, yeminle... Buluşmaları daha sık aralıklarla yapalım...
Hem ne demişler; tilkide kuyruk inmez, RR'de gezi-buluşma bitmez :mrgreen::mrgreen:
Kalın sağlıcakla....
Konu carvalho tarafından (12.April.2008 Saat 15:38 ) değiştirilmiştir.
yol yapalım yol
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+):evil: ya arkadaş çok kalabalıktı çok hele bide gürültü ihtiyarlık işte hala kafam ağrıyor ya ya hiç normal konuşan yoktu herkes bağırıyordu hele en komiği arada birde bizim bağırmayın leynnnn diye bağırmamızdı
arkadaşlar artık havalar ısındı bundan sonra açık mekan hattaaa araziyede kabulum..
her neyse dün akşama dönelim deli zabitle bizim görüntü alanlarımız süperdi yawwww![]()
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)samatya sahilinde sucuk partili buluşma tam süper olmazmı
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)arkadaşlar güzel bir toplantı oldu.carvalhom modum söylediklerine katılmamak elde değil. akşam eve gittiğimde öyle neşeli girdimki kapıdan, sibel; 'sen hep böyle geleceksen ben hep seni gönderirim' dedi::)) bende olmaz artık bizi birlikte görmek istiyorlar, beni hiç özlememişler herkes seni sordu dedim.. yarın ağaç dikmeye o da gelecek. sonraki toplantıların daha ferah ve açık mekanlarda olması konusundada haklısın.sanırım zamanı geliyor... herkese teşekkürler.
Eeee fotolar nerde?..
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)foto moto yok kardeşim millet daha kendine gelememiş anladınya durumu
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Motosiklet veya araba kullanacak arkadaşlar içmedi değil mi o biraları?![]()
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)İstanbul maşallahdeğmesin, tam kadro ordasınız. Yaşar ın dediği doğru artık açık mekanlara çıkma zamanı geldi, Kıvılcım ın dediği gibi samatya sahile kurun tezgahı çekin motorları yakın mangalı oh keyifler yerinde.
Kubi bana yolladığın Ankara yazısı hem ters olmuş yani kavis ters açı olmuş hemde 1 tane eksik çıktı, Yaşar sen mi yürüttün yoksa Ankara yazısının tekini.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)